19 Απριλίου 2024

Η Τσέχα Μπουσόβσκα στο τεχνικό επιτελείο μπάσκετ της Ε.Α.Π.

Ενισχύεται το τεχνικό επιτελείο του τμήματος μπάσκετ της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ, με την Ελένη Χλιαουτάκη να έχει πλέον στο πλευρό της την Τσέχα προπονήτρια Μαρτίνα Μπουσόβσκα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ε.Α.Π. για την ένταξη στο προπονητικό επιτελείο της, της Τσέχας Μπουσόβσκα. «Η διοίκηση της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ και η επιτροπή μπάσκετ καλωσορίζουν στην οικογένεια μας, την Μαρτίνα Μπουσόβσκα (Martina Busovska), η οποία αναλαμβάνει θέση στο τεχνικό επιτελείο του τμήματος μπάσκετ της ομάδας μας, στο πλευρό της προπονήτριας μας Ελένης Χλιαουτάκη.
Μαρτίνα καλή σεζόν με υγεία, με ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

Το βιογραφικό της Μαρτίνας Μπουσόβσκα
Η Μαρτίνα Μπουσόβσκα είναι γεννημένη στις 4/8/1984 κατάγεται από την Τσεχία και την πόλη Pardubice, ενώ στην Κρήτη βρίσκεται από το 2010 όπου διαμένει μόνιμα. Η ενασχόληση της με το μπάσκετ ξεκίνησε σε ηλικία 7 ετών αγωνιζόμενη στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της (BK SOKOL Pardubice) την οκταετία 1991-1999, για να ακολουθήσει μία τριετία (1999-2002) στην TJ Pardubicky επίσης της Τσεχίας. Για τρία χρόνια (2002-2005) αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία Γυναικών της Τσεχίας, με την φανέλα της BK Studanka, για να ακολουθήσει μία χρονιά (2006-07) η Γερμανική TSV Partenkirchen, ενώ το 2007 επέστρεψε στην χώρα της και αγωνίστηκε για 3 χρόνια (2007-10) στην Πανεπιστημιακή ομάδα του Pardubice.
Η Μαρτίνα λατρεύει τον αθλητισμό, έχοντας προπονήσει στο παρελθόν μικρά παιδιά στο τένις, ενώ έχει επαφή και με πολλά άλλα αθλήματα, μεταξύ των οποίων ποδόσφαιρο, βόλεϊ, χόκεϊ επί πάγου, σέρφινγκ κ.α. Η Μαρτίνα Μπουσόβσκα κατέχει Μπάτσελορ και Μάστερ στην Φιλοσοφία Θρησκειών της Σχολής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Pardubice.

Μπουσόβσκα: «Συνάντησα μια οικογένεια, με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά»
Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το τμήμα μπάσκετ της Ε.Α.Π., η Μαρτίνα Μπουσόβσκα, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι χαρούμενη που είμαι μέλος της οικογένειας της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ και θα έχω την ευκαιρία να ασχοληθώ ξανά συστηματικά με το αγαπημένο μου άθλημα. Με το μπάσκετ ασχολούμαι από ηλικία 7 ετών και η αλήθεια είναι πως με βοήθησε σε πολλούς τομείς στην ζωή μου και πιστεύω ήρθε η ώρα να μεταδώσω όλα αυτά τα σημαντικά οφέλη που μπορεί να σου προσφέρει το άθλημα και γενικότερα ο αθλητισμός.
Ήρθα σε ένα σύλλογο που έχει εξαιρετικά οικογενειακό κλίμα, με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά όλοι. Ο πρόεδρος, η Ελένη Χλιαουτάκη, αλλά και τα παιδιά και με έκαναν αμέσως να νιώθω μέλος της οικογένειας της Ε.Α.Π. Τους ευχαριστώ και εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *