25 Απριλίου 2024

Η 4η μέρα προετοιμασίας της Επισκοπής… (photo’s)

Με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν συνεχώς η Επισκοπή συμπλήρωσε τις πρώτες 4 ημέρες της προετοιμασίας της.

Την Παρασκευή το μενού είχε ξανά γυμναστήριο αλλά και γήπεδο για τους «γυπαετούς», με τους Αντώνη Σταθόπουλο και Γιάννη Ψαρρά να ενσωματώνεται και αυτοί στην προετοιμασία. Ο νεαρός πορτιέρο από την Πέμπτη είναι μόνιμα στο Ρέθυμνο, ενώ ο Σταθόπουλος ακολουθεί μέρος της προετοιμασίας, υπηρετώντας παράλληλα και την στρατιωτική του θητεία σε μονάδα των Χανίων.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της Επισκοπής για την 4η ημέρα της προετοιμασίας:

«Με μεγάλη όρεξη ακολουθούν την προετοιμασία οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για 4η μέρα. Και σήμερα (Παρασκευή 5/8) η προπόνηση ήταν πρωινή με γυμναστήριο στις 09.30 και περίπου 40 λεπτά μετά, με εκγύμναση στο γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”.

Μετά το ζέσταμα, οι παίκτες μας όπου σ’ αυτούς προστέθηκε ο Αντώνης Σταθόπουλος ο οποίος είναι στρατεύσιμος, χωρίστηκαν σε γκρουπ των 2 και των 3ων ατόμων όπου πραγματοποιήθηκε κυκλική προπόνηση (ενδυνάμωση, τεχνική, εκρηκτικότητα κλπ). Την ίδια στιγμή, οι τερματοφύλακες δούλευαν αντίστοιχα στον χώρο τους με τον Γ. Χαρλαύτη. Εκεί είχαμε και ένα ακόμη νέο πρόσωπο, ο Γιάννης Ψαρράς που ενσωματώθηκε στην ομάδα.

Ακολούθως, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ όπου μπήκαν σε ασκήσεις διατήρησης της μπάλας ενώ στο τέλος είχαμε οικογενειακό διπλό».

  • Episkopi_proponisi_05-08-22_2
  • Episkopi_proponisi_05-08-22_1
  • Episkopi_proponisi_05-08-22_3
  • Episkopi_proponisi_05-08-22_4
  • Episkopi_proponisi_05-08-22_5
  • Episkopi_proponisi_05-08-22_6
  • Episkopi_proponisi_05-08-22_Psarras_Giannis

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *