16 Σεπτεμβρίου 2024

Ιδανικός αυτόχειρας… ο Αστέρας έχασε δικό του παιχνίδι από τη Νεάπολη (1-2)

Κακή ήττα γνώρισε ο Αστέρας Ρεθύμνου στη Σοχώρα με 1-2 από τη Νεάπολη δυσκολεύοντας κατά πολύ την ζωή του… στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πλήρωσε την μεγάλη δυστοκία, ατυχία και αναποτελεσματικότητα της στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όπου ήταν ανώτερη και στο τέλος την πάτησε… Μέχρι το 70’ στο γήπεδο της Σοχώρας υπήρχε μια ομάδα και πέρα από την γκολάρα του Ρότζεν (26’), ο Αστέρας είχε και δύο δοκάρια (Γύπαρης 43’, Ρότζεν 50’) και σωρεία χαμένων ευκαιριών. Στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και αφού ισοφάρισαν με τον Συσκάκη στο 75’, στο 91’ ο Νοκάι έδωσε τη χαριστική βολή στον Αστέρα, πετυχαίνοντας το 1-2.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Φάσεις και γκολ
5’ αντεπίθεση του Αστέρα ο Ρηγάκης κόβει στον Χρσαφόπουλο, ο οποίος αμαρκάριστος από τα όρια της περιοχής θα σουτάρει άουτ.

26’ ο Ρηγάκης εκτελεί φάουλ πάνω στο τείχος της ΑΕΝ και ο Ρότζεν με φωτοβολίδα στέλνει την μπάλα να καρφωθεί στο αριστερό «Γ» του Γκογκόση και αφού βρει το οριζόντιο δοκάρι.

30’ καλό σουτ του Μανδουράρη, ο Παπαδάκης θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα διώξει σε κόρνερ.

31’ ο Ρότζεν με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Χρυσαφόπουλο, αλλά το πλασέ του θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

37’ καλή εκτέλεση φάουλ του Ρότζεν, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

42’ ο Ρότζεν εκτελεί φάουλ, ο Γκογκόσης θα διώξει με υπερένταση, η μπάλα θα στρωθεί στον Ρηγάκη, το σουτ του οποίου θα φύγει λίγο άουτ.

43’ σουτ του Γύπαρη έξω από την περιοχή, η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Γκογκόση.

46’ σουτ Γύπαρη έδιωξε με τα πόδια ο Γκογκόσης.

47’ σουτ του Μανδουράρη θα πέσει στην δεξιά γωνία και θα μπλοκάρει ο Παπαδάκης.

50’ σουτ του Ρότζεν μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Γκογκόση.

73’ ο Αντωνόπουλος βγάζει «μάτι» τον Ρότζεν, ο οποίος στοπάρει στην μικρή περιοχή απέναντι στον Γκογκόση, αλλά το πλασέ του φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

75’ κόρνερ του Γκέκα, επικρατεί σύγχυση στην περιοχή του Αστέρα και ο Συσκάκης με πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1.

80’ ο Καουκάκης βγάζει τετ α τετ τον Παράσχο, αλλά η προβολή του φεύγει ελάχιστα άουτ.

91’ ο Νοκάι στην αντεπίθεση με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή θα διαμορφώσει το τελικό 1-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζαφείρης, Μάτσας, Σφακιανάκης (Ηρακλείου).
ΤΑ ΓΚΟΛ: 26’ (Σ) Ρότζεν – 75’ (Σ) Συσκάκης, 91’ (Σ) Νοκάι.
ΔΟΚΑΡΙΑ: 43’ Γύπαρης, 50’ Ρότζεν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Ψυχουντάκης (88’ Νταγκουνάκης), Ρότζεν, Πετρίδης, Αντωνόπουλος, Γύπαρης (82’ Κόκκαλης), Δ. Μανωλακάκης, Α. Κλειδής, Ρηγάκης, Χρυσαφόπουλος (54’ Βελονάκης), Μπότος (54’ Καψαλάκης).
ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Γιάννης Κουλούρας): Γκογκόσης, Μπιτζανάκης (70’ Παράσχος), Διαμαντάκης, Μαυρίδης, Καρβελάς, Νοκάι, Καουκάκης, Κατσούλης, Βντρόκου (55’ Γκέκας, 89’ Αντριέι), Τζανάκης, Μανδουράρης (55’ Συσκάκης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *