20 Απριλίου 2024

Κάκογλου: «Τελείωσε το κεφάλαιο “Παναχαίκή” – Πάμε στο επόμενο…»

Μετά το τέλος του παιγνιδιού στην Πάτρα (Παναχαίκή – Επισκοπή 2-1) μίλησε ο συνεργάτης του Σάκη Παπαβασιλείου, Νικηφόρος Κάκογλου ο οποίος τόνισε πως πολλά κρίθηκαν από τη χαμένη φάση που ήταν ημιτελής στο 3ο λεπτό αλλά και από τις στημένες φάσεις όπου δέχθηκε η Επισκοπή τα δύο γκολ. «Στο ποδόσφαιρο» όμως όπως ο ίδιος τονίζει, «δεν σταματάει η δουλειά για βελτίωση και εξέλιξη»….

«Θεωρώ ότι είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο. Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα με δυναμική και με πολύ καλό ρόστερ. Είχαμε δει τα θετικά και τα αρνητικά σημεία της. Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα για να αποφύγουμε τα λάθη και θεωρώ ότι τακτικά ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μάλιστα μόλις στο 3ο λεπτό είχαμε μια σημαντική ευκαιρία που θα μπορούσε να μας δώσει περισσότερα πράγματα στον αγώνα όμως το γεγονός ότι την πιο ακατάλληλη στιγμή γλίστρησε ο ποδοσφαιριστής μας (Εμπουέλε) στέρησε ίσως από ένα τέρμα…

Από κει και πέρα, στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να διορθώσουμε πράγματα και οι αλλαγές που κάναμε, μας βοήθησαν να προηγηθούμε.

Έπειτα ίσως επαναπαυθήκαμε με αποτέλεσμα από δύο στατικές φάσεις να προηγηθεί ο αντίπαλος.

Η εικόνα μας ήταν σχετικά καλή στη διάρκεια του παιγνιδιού.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε για να διορθώσουμε κάποια πράγματα γιατί στο ποδόσφαιρο δεν τελειώνει ποτέ η εξέλιξη και η βελτίωση.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Τελειώνει το κεφάλαιο “Παναχαϊκή” και πάμε για το επόμενο “Χανιά».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *