8 Σεπτεμβρίου 2024

«Καθάρισε» και τον Πανελλήνιο ο ΟΠΕΡ

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο ΟΠΕΡ, ο οποίος επικράτησε με 3-0 σετ του Πανελληνίου στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» και παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα παίζοντας ωραίο βόλεϊ κατάφερε να κάνει το 3-0 με τους φιλοξενούμενους να αντιστέκονται μόνο στο 2ο σετ. Οι γηπεδούχοι με τον Ζουπάνη να είναι σε «δαιμονιώδη» μέρα και τον Κόκκινο να δηλώνει «παρών» στα δύσκολα σημεία του ματς δεν δυσκολεύτηκαν να φύγουν με την 18η νίκη τους.

Συγκεκριμένα, στο 1ο σετ ο Πανελλήνιος ξεκίνησε καλύτερα (2-5) αλλά ο ΟΠΕΡ το γύρισε, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το 11-11. Από εκεί και έπειτα ο Συνολάκης με τον Σπανόπουλο έκαναν σερί 4-0, καθαρίζοντας ουσιαστικά το σετ (25-16). Το 2ο σετ ήταν ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 5-1 και 12-8 αλλά οι φιλοξενούμενοι με τους Ντινόπουλο και Κάλα κατάφεραν να το γυρίσουν σε 22-24 υπέρ τους. Όμως, ο Κόκκινος από την θέση σερβίς «καθάρισε» με δύο άσους για το 26-24. Το 3ο σετ ήταν τυπική διαδικασία με τους «Ρεθυμνιώτες» να επικρατούν με 25-17, παίρνοντας μία ακόμα νίκη.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-16, 26-24, 25-17.

ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Μανόλης Πρασανάκης): Σπανόπουλος, Κόκκινος, Μπονατάκης, Μονιάκης, Κοτσιλιάνος, Λαδάκης – λ, Γλυνιαδάκης, Χνάρης, Παλιουδάκης, Διαμαντάκης, Ζουπάνης, Συνολάκης.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Πακάσας): Δημητούλης, Κάλας, Τοκάνης, Ντινόπουλος, Μπούγας, Μπάση, Κωνσταντινίδης, Αντωνιάδης – λ, Αγγέλου, Τριπολιτσιώτης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *