8 Σεπτεμβρίου 2024

Και επίσημα άλλαξε η Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣΡ

Επισημοποιήθηκε η αλλαγή σύνθεσης της Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ρεθύμνου μετά από την λήξη της διετής θητεία της, όπως σας είχε αποκαλύψει από χθες το RethymnoSports.gr.

Η σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΣΡ για αντικατάσταση του Κυριάκου Δελήμπαση από τον Γιάννη Χατζημπεκιάρη στην θέση του αναπληρωτή προέδρου, ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του RethymnoSports.gr. Παράλληλα, την θέση του προέδρου της ΤΕΔ της ΕΠΣΡ κατέχει πλέον ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Γαζανός.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΕΠΣ Ρεθύμνου, ευχαριστώντας τον Κυριάκο Δελήμπαση για την συνεργασία τους και ευχήθηκε καλή συνεργασία στα νέα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας.

«Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση τις 24-2-2016 και ώρα 18.30 με την υπ αρίθμ.41η Πράξη αποφάσισε τον ορισμό Νέας Επιτροπής Διαιτησίας αφού η διετής θητεία από 22-2-2014 έληξε και βάσει του καταστατικού της Ε.Π.Σ.Ρ. επιβάλλεται ορισμός Νέας Επιτροπής Διαιτησίας με  διετή θητεία.

Η Νέα Επιτροπή Διαιτησίας έχει ως εξής:

1) Πρόεδρος: Ιωάννης Γαζανός (Β’ Αντιπρόεδρος Ε.Π.Σ.Ρ.)

2) Αναπληρωτής Πρόεδρος: Ιωάννης Χατζημπεκιάρης (Παρατηρητής διαιτησίας)

3) Μέλος: Δημήτριος Χριστοδουλάκης (Παρατηρητής διαιτησίας)

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ρ. ευχαριστούν θερμά για τη συνεργασία μας στο διάστημα αυτό τον κ. Κυριάκο Δελήμπαση και εύχεται καλή συνεργασία στα νέα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *