16 Σεπτεμβρίου 2024

Και επίσημα Κοζανίδης στον πάγκο του Ερμή Ζωνιανών

Με τον Στέλιο Κοζανίδη θα πορευτεί τη νέα σεζόν και με την βούλα ο Ερμής Ζωνιανών αφού από σήμερα και επίσημα ξεκίνησε η 4η εποχή με τον «Κόζα» στον πάγκο του…

Εξ’ αρχής οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά στην επανασύνδεση και το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκε και τυπικά η 3η προπονητική θητεία του Κοζανίδη στον πάγκο των πρωταθλητών Ρεθύμνου, οι οποίοι επιστρέφουν μετά από 5 χρόνια στην Γ’ Εθνική. Είχαν προηγηθεί η σεζόν 2018-19 η διετία 2019-21, ενώ αυτή η παρουσία του «Κόζα» στα Ζωνιανά συνολικά είναι η 4η, μιας και τη σεζόν 2013-14 ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής.

Τα τρία χρόνια ο Στέλιος Κοζανίδης κάθισε στον πάγκο του Ερμή Ζωνιανών σε 43 παιχνίδια με απολογισμό 25 νίκες, 4 ισοπαλίες, 14 ήττες και γκολ 106-49. Τα 40 παιχνίδια αφορούν την Α’ ΕΠΣΡ και 3 το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Ο ίδιος ο «Κόζα» μετά από την ολοκλήρωση της επιστροφής του στην τεχνική ηγεσία των πράσινων επεσήμανε,  «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε ένα ιδιαίτερα γνώριμο περιβάλλον, όπου ξέρω που πάω και τι θα αντιμετωπίσω. Η εκτίμηση με την διοίκηση και τον πρόεδρο, την διοίκηση και τον κόσμο είναι αμοιβαία και όλοι μαζί θα παλέψουμε για το καλύτερο για τον Ερμή. Η ομάδα επιστρέφει στην Γ’ Εθνική και τα συγχαρητήρια ανήκουν στο Νίκο Καραδάκη, την διοίκηση τους παίκτες, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Πλέον δεν υπάρχει χώρος για πολλά λόγια. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική και καλή ομάδα, βλέποντας καθένα παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *