Και επίσημα Κωσταράκος στον Φοίνικα… και επίσημα παραμένει στην Β’ ΕΠΣΡ

Στην Β’ κατηγορία Ρεθύμνου θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Φοίνικας, μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου πριν από λίγο, επισημοποιώντας παράλληλα και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κωσταράκο, για το οποίο σας είχε ενημερώσει από χθες το Rethymnosports.gr.

Οι διοικούντες των πρωταθλητών πήραν μία συνειδητή αλλά και γενναία απόφαση, προασπιζόμενοι το συμφέρον της ομάδας (δημιουργία στερεών βάσεων), αλλά και σεβόμενοι τον προγραμματισμό των υπόλοιπων ομάδων και της ΕΠΣΡ ενόψει της νέας χρονιάς. Έτσι έγκαιρα δημοσιοποίησαν και επίσημα πως δεν προτίθεται να κάνουν χρήση του δικαιώματος τους να αγωνιστούν στην Α’ ΕΠΣΡ ανοίγοντας τον δρόμο στην Επισκοπή 2010, η οποία ως 4η έχει το δικαίωμα να το εκμεταλλευτεί. Παράλληλα, ο Φοίνικας θα πορευτεί για 5η χρονιά με την επιτυχημένη συνταγή, δίνοντας τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος σε ανδρική ομάδα αλλά και Αακδημία στον Γιώργο Κωσταράκο, ο οποίος και θα συνεχίσει το έργο του.

«Το Δ.Σ. του ΑΓΣΣΝ Φοίνικα Σελλίων, ανακοινώνει την μη συμμετοχή του την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ, παρά τον προβιβασμό της ομάδας μας από την αντίστοιχη Β’ ΕΠΣΡ.

Κρίνουμε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας κάτι παραπάνω από επιτυχημένη, όμως με γνώμονα μια παρουσία που θα πρεσβεύει την ιστορία του συλλόγου και θα αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία μας για μια ομάδα που θα στηρίζεται σε γερές βάσεις, επιλέξαμε ο Φοίνικας Σελλίων να αγωνιστεί και την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΡ, υλοποιώντας παράλληλα ένα οργανόγραμμα που θα δημιουργεί ακόμη πιο ισχυρά θεμέλια υποδομής».

Παρακάτω αναφέρεται και επισήμως η σύναψη συνεργασίας με τον Γιώργο Κωσταράκο…

«Βάσει προγράμματος αυτού, ανανεώνουμε την συνεργασία μας με τον επιτυχημένο προπονητή μας Κωσταράκο Γεώργιο, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο μια σειρά από ενέργειες που θα ανακοινωθούν σύντομα και θα δείξουν πως οραματιζόμαστε τον Φοίνικα Σελλίων της επόμενης ημέρας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους τους μεγάλους και μικρούς χορηγούς μας, που μας στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια που καταβάλλουμε, υποσχόμενοι ότι η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μας θα εκφραστεί με ακόμη μεγαλύτερη αμοιβαιότητα με την εικόνα που θα παρουσιάσουμε βάση του προγράμματος υποδομής που αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε».

Εκ του Δ.Σ. ΑΓΣΣΝ Φοίνικας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *