Και επίσημα ο Φάμπιο επέστρεψε στην Επισκοπή

Ένας ιδιαίτερα γνώριμος στο Ρεθυμνιώτικο κοινό, Πορτογάλος, ο Φάμπιο Μαρτίνς επιστρέφει στην Επισκοπή, αυτό το διάστημα προκειμένου να βοηθήσει και να βοηθηθεί σ’ ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Football League. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα συμφώνησε σε όλα με τον Πορτογάλο μέσο ο οποίος προστίθεται ως ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο πάζλ που φτιάχνει αυτές τις μέρες ο σύλλογος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Επισκοπής, αναφέρει, «Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την έλευση του ποδοσφαιριστή, Φάμπιο Μαρτίνς. Ο Φάμπιο είναι 24 χρονών (έχει γεννηθεί στις 10/2/1996) και έχει ύψος 1.81μ..

Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και έρχεται εκ νέου στην ομάδα μας σε μια κατηγορία με σαφώς αυξημένες υποχρεώσεις.

Ο Φάμπιο Μαρτίνς έχει περάσει απ’ όλα τα αγωνιστικά τμήματα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, από το 2011 ως το 2016. Το 2016-17 έπαιξε στην Κοβίλα. Το 2017-18 έμεινε ελεύθερος και πήρε μεταγραφή βγαίνοντας για πρώτη φορά στο εξωτερικό προκειμένου να αγωνιστεί στην ΤέρνοΜόρε της Βουλγαρίας.

Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στην Εστορίλ Κ23 και το περσινό καλοκαίρι επέστρεψε για να αγωνιστεί στην μεγάλη ομάδα της Εστορίλ. Τον Σεπτέμβριο του 2020 ήρθε στην Ελλάδα και για την Επισκοπή μας παραμένοντας ως τον Ιανουάριο του 2020.

Έκτοτε, πήρε μεταγραφή για την Αλβέρκα (ομάδα Β’ Εθνικής στην Πορτογαλία) σε μια χρονιά που ως γνωστό, τέλειωσε νωρίς για όλους.

Η ΠΑΕ Επισκοπή εύχεται στον Φάμπιο Μαρτίνς πολλές ομάδες αλλά και προσωπικές επιτυχίες.»

Φ. Μαρτίνς: «Πνεύμα νικητή»

O 24χρονος Πορτογάλος αφού υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο, δήλωσε όλος χαρά: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επιστρέφω σ’ ένα club που ήδη νιώθω ευχάριστα. Αυτή τη φορά ήρθα για να μπορέσουμε να γράψουμε κάτι σημαντικό στην ιστορία αυτής της ομάδας. Με την ποιότητα και με τη δύναμη που θα μας διακρίνει, είμαι βέβαιος ότι θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα διαθέτει πνεύμα νικήτριας εντός κι εκτός γηπέδων».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *