Και επίσημα στις 4/3 ξαναγίνεται ο ημιτελικός Πέραμα-Αστέρας

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 15.00 το απόγευμα ορίστηκε από την Επιτροπή Κυπέλλου Ρεθύμνου να διεξαχθεί εκ νέου ο επαναληπτικός ημιτελικός Αστέρας Περάματος – Αστέρας Ρεθύμνου, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ρεθύμνου πριν από λίγο.
Η Ρεθυμνιώτικη Ένωση λαμβάνοντας υπόψη της, την απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία δέχεται την έφεση του Αστέρα Ρεθύμνου, όρισε εκ νέου τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ρεθύμνου. Πράγμα που σημαίνει πως ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΡ δεν θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου, αλλά πιθανότατα στις 11 του μήνα. «Μετά την υπ΄αρίθμ.19/25-02-2015 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ με την οποία δέχεται την έφεση του σωματείου ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου της 4-2-15 μεταξύ των σωματείων Αστέρας Περάματος – ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου και διατάσσει την επανάληψή του, η Επιτροπή Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου ορίζει την επανάληψη αυτού για την Τετάρτη 04-03-2015 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Περάματος», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Ρεθύμνου.
Λίγο νωρίτερα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, είχε γνωστοποιηθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία και δικαίωνε τον Αστέρα Ρεθύμνου στην έφεση που είχε υποβάλλει. «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
«Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΑΟ Νέος Αστέρας Ρεθύμνου κατά της υπ΄αριθμ. 434/11-2-2015 απόφασης της ΠΕ/EΠΣ Ρεθύμνου και του σωματείου Αστέρας Περάματος. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει κατ’ ουσίαν την υπόθεση. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την ένσταση του σωματείου ΑΟ Νέος Αστήρ Ρεθύμνου για κακή διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου της 4-2-2015 μεταξύ των σωματείων Αστέρας Περάματος και ΑΟ Ν. Αστήρ Ρεθύμνου και διατάσσει την επανάληψη αυτού, σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *