25 Απριλίου 2024

Και οι Ν. Γύπαρης, Αχ. Μαρινάκης στις προπονήσεις Προεπιλογής Εθνικών ομάδων

Τελικά 11 Ρεθυμνιωτάκια, μέλη των Μικτών ομάδων Κ14 & Κ16 έχουν κληθεί να δώσουν το παρόν αύριο, Πέμπτη στο Παγκρήτιο στάδιο για προπονήσεις προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Μετά από τις κλήσεις της περασμένης εβδομάδας, την Δευτέρα ήρθε πρόσκληση και για το Νίκο Γύπαρη, ο τραυματισμός του οποίου κρίθηκε τελικά επιπόλαιος και είναι σε θέση να συμμετάσχει στην σημερινή προπόνηση Προεπιλογής, αλλά και για τον τερματοφύλακα Αχιλλέα Μαρινάκη. Οι προπονήσεις θα γίνουν υπό το βλέμμα του Τεχνικού Διευθυντή της ΕΠΟ, Χαράλαμπου Ζελενίτσα, και του Ομοσπονδιακού προπονητή Κ-15, Θεόδωρου Ελευθεριάδη, με απώτερο σκοπό την επιλογή και στελέχωση της Εθνικής ομάδας Κ15.

Η προπόνηση των επιλεγμένων ποδοσφαιριστών από τις Μικτές Κ14 των 4 ΕΠΣ της Κρήτης, θα γίνει στις 13.00 το μεσημέρι της Πέμπτης (28/2) και από το Ρέθυμνο έχουν επιλεγεί οι Αλάγι Αζίζ, Καραμπατσάκης Γεώργιος, Λέκα Μάριος, Τραϊτοράκης Ιωσήφ. Αντιστοίχως, η προπόνηση των επιλεγμένων ποδοσφαιριστών από τις Μικτές Κ16 των 4 ΕΠΣ της Κρήτης, θα γίνει στις 15.00 το μεσημέρι της Πέμπτης και από το Ρέθυμνο έχουν επιλεγεί οι Αλιάι Αλέκος, Βαρούχας Θεόδωρος, Γύπαρης Νικόλαος, Καφετζής Βασίλειος, Μπουρνέλης Ιωάννης, Τζωρτζινάκης Στυλιανός, Μαρινάκης Αχιλλέας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΡ: «Η ΕΠΣΡ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους κάτωθι ποδοσφαιριστές να παρευρεθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο την Πέμπτη 28-2-2019 για προπόνηση-προεπιλογή  Εθνικών Ομάδων κρατώντας μαζί τους την αθλητική εμφάνιση, ποδοσφαιρικά υποδήματα, καλαμίδες και ένα αντίγραφο της ταυτότητάς τους:

Κ14 (προπόνηση στις 13.00): Αλάγι Αζίζ, Καραμπατσάκης Γεώργιος, Λέκα Μάριος, Τραϊτοράκης Ιωσήφ. Κ16 (προπόνηση στις 15.00): Αλιάι Αλέκος, Βαρούχας Θεόδωρος, Γύπαρης Νικόλαος, Καφετζής Βασίλειος, Μπουρνέλης Ιωάννης, Τζωρτζινάκης Στυλιανός».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *