Και 3η προσθήκη… σήμερα για την Ε.Α.Π.!

Την 3η της μεταγραφή την ίδια ημέρα ανακοίνωσε η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ εντάσσοντας στο δυναμικό της τον αριστερό μπακ-χαφ Σπύρο Σκάρα έπειτα από την προσθήκη των Μανώλη Παυλάκη και Λεύτερη Καζαμία.

Ο Σπύρος Σκάρας είναι 20 ετών και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα Ρεθυμνιώτικα γήπεδα προερχόμενος από τον ΠΑΟ Διοικητηρίου, ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση της Ε.Α.Π. για την απόκτηση του Σπύρου Σκάρα.

«Σπύρο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Ε.Α.Π.

Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σπύρο Σκάρα για το υπόλοιπο της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν (2022-23). Ο Σπύρος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, αλλά και χαφ και έρχεται στην ομάδα μας από την Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας και τον ΠΑΟ Διοικητηρίου.

Η οικογένεια της Ε.Α.Π. καλωσορίζει τον Σπύρο και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

 

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας, ο Σπύρος Σκάρας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια καλή ομάδα, με πολύ καλό κλίμα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα και έπαιξε σημαντικό ρόλο για την επιλογή μου. Όλοι στην Ε.Α.Π. μου συμπεριφέρονται με πολύ όμορφο τρόπο, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές είναι πολύ συνεργάσιμοι και με έχουν κάνει άμεσα να νιώσω μέλος της ομάδας. Θα καταβάλλω την καλύτερη προσπάθεια να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

 

Το βιογραφικό του Σπύρου Σκάρα

Ημερ. Γέννησης: 13/03/2002

Θέση: Αριστερός μπακ-χαφ

2012-16 Ακαδημία Μαραθώνα Καλαμαριάς

2016-23 ΠΑΟ Διοικητηρίου».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *