19 Απριλίου 2024

Καλή παρουσία του ΑΣ Σαμψών στο Παγκρήτιο meeting kick boxing

Πολύ καλή παρουσία είχε για μία ακόμη διοργάνωση ο Αθλητικός Σύλλογος Kick Boxing «Σαμψών» συμμετέχοντας στο Παγκρήτιο meeting kick boxing που έλαβε χώρα στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Ρεθυμνιώτικος Σύλλογος αγωνίστηκε στους αγώνες του Αρκαλοχωρίου με 5 αθλητές υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, Νίκου Σαμψών.

Η Γεωργία Τσουντάνη έκανε την ανατροπή του αγώνα στον τρίτο γύρο με νίκη επί της αντιπάλου της με ομόφωνη απόφαση των κριτών. Τα αδέρφια Βαγγέλης και Βασίλης Σχοινάκης που ανέβηκαν πρώτη φορά στο ρινγκ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με ισόπαλο αγώνα κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Πολύ καλή παρουσία και από τον Σοφοκλή Μπίτσιο, γνωστό στην κατηγορία του πλέον για τις πολύ δυνατές κλωτσιές του, κάνοντας τον αντίπαλο πολλές φορές να μην μπορεί να συνεχίσει. Επίσης, ο Στέλιος Τζωρτζινακης και στους δυο αγώνες του βγήκε ομόφωνα νικητής και απέδειξε άλλη μια φορά το ταλέντο που ξεχωρίζει σε πανελλήνιο επίπεδο. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο δεύτερος αντίπαλος του Τζωρτζινάκη, ήταν πολύ έμπειρος αλλά και μεγαλύτερος κατά 10 χρόνια (14)-(26). Κάτι που ήταν και η αιτία να πάρει το χειροκρότημα και των φιλάθλων του αντιπάλου όταν με ένα πολύ δυνατό κροσέ έστειλε τον αντίπαλο του στο καναβάτσο.

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος ο προπονητής του ΑΣ «Σαμψών, ο Νίκος Σαμψών, στην τοποθέτηση του για την παρουσία των αθλητών του, «Η Τσουντάνη πρωταθλήτρια Ελλάδος το 2015 και ο Τζωρτζινακης που ήρθε 2ος και αυτός στο ίδιο πρωτάθλημα, είναι δυο ξεχωριστά παιδιά που δουλεύουν με πολύ αγάπη και θυσίες και αυτό φαίνεται όταν χτυπάει το καμπανάκι. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα Κρήτης στις 2 Ιουνίου και το πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 2 Ιουλίου στην Αθήνα. Ξεκινάμε από σήμερα κιόλας την προετοιμασία μας για φέρουμε πάλι το Ρέθυμνο στην κορυφή του ελληνικού kick boxing όπως κάναμε και πέρυσι. Τέλος ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *