Καλή παρουσία του ΟΑΡ 3ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου το Σαββατοκύριακο, 28-29 Απριλίου, συμμετείχε στο 3ο Παγκρήτιο τουρνουά τένις, που διεξήχθη στο Ηράκλειο στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Α. Ηρακλείου με 12 αθλητές και αθλήτριες. O Ρεθυμνιώτικος σύλλογος συμμετείχε στις κατηγορίες Α-Κ 12 ετών, Α-Κ 14 ετών, Α-Κ 16 ετών.

Οι αθλητές ανά κατηγορία ήταν:
Aγόρια 12: Κατημερτζόγλου Γιώργος, Μαυρομάτης Μιχάλης, Ντινόπουλος Μάνος, Παρασύρης Σοφοκλής, Σπυρόπουλος Γιάννης & Γαβαλάκης Κωνσταντίνος.
Κορίτσια 12: Ηλιάκη Αθηνά.
Αγόρια 14: Νίνος Νίκος & Σπυρόπουλος Νίκος.
Κορίτσια 14: Γιορταμάκη Φωτεινή.
Αγόρια 16: Τσαγλιώτης Αντώνης.
Κορίτσια 16: Πολιουδάκη Άννα-Μαρία.

Στην κατηγορία Α16 ετών ξεχώρισε ο Τσαγλιώτης Αντώνης, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση. Στην ίδια κατηγορία, η Πολιουδάκη Άννα – Μαρία κατέλαβε την όγδοη θέση μετά από δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Στην κατηγορία 14 ετών, η Γιορταμάκη Φωτεινή όπως και ο Σπυρόπουλος Νίκος, μπήκαν επίσης στην οκτάδα. Στην κατηγορία 12 ετών, η Ηλιάκη Αθηνά έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδό της στην τετράδα και τα μετάλλια, αφού έχασε στο tie-break με 10-8, μετά από ένα πολύ δυνατό ματς στον προημιτελικό που κράτησε 1½ ώρα. Όλοι οι αθλητές του Ο.Α. Ρεθύμνου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπάθησαν στο μέγιστο ανεξάρτητα από τον αντίπαλό τους.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *