Κανονικά «δράση» με πιο αυστηρά μέτρα στην Α1 Eπιτραπέζιας Aντισφαίρισης

Μετά την συνεδρίαση της η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αποφάσισε την συνέχιση κανονικά όλων των πρωταθλημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης με έξτρα μέτρα για όλους, εμβολιασμένους, ανεμβολίαστους και νοσήσαντες, την προσκόμιση αποτελέσματος μοριακού test το οποίο έγινε το αργότερο πριν 48 ώρες ή rapid test το οποίο έγινε το αργότερο πριν 24 ώρες.

Έτσι οι προγραμματισμένοι αγώνες του Επ.Α. Ρεθύμνου στην Α1 κατηγορία Ανδρών, με Παναθηναϊκό, Ίφιτο Πατρών και ΑΕΚ για τις 15 και 16 Ιανουαρίου, θα διεξαχθούν κανονικά.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη συνεδρίαση την 4η Ιανουαρίου 2022 αποφάσισε την συνέχιση της αγωνιστικής δραστηριότητας.
Η επιβαρυμένη υγειονομική κατάσταση της χώρας επιβάλλει αυξημένη τήρηση των μέτρων και αυστηρή εφαρμογή του ισχύοντος από την Γ.Γ.Α. υγειονομικού πρωτοκόλλου. 
Για την είσοδο σε όλους τους αθλητικούς χώρους που θα γίνουν διασυλλογικοί αγώνες στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2022 απαιτείται η προσκόμιση αποτελέσματος μοριακού test το οποίο έγινε το αργότερο πριν 48 ώρες ή rapid test το οποίο έγινε το αργότερο πριν 24 ώρες.
Το μέτρο για την είσοδο και παραμονή στην αθλητική εγκατάσταση αφορά ανεξαιρέτως όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές, προπονητές, συνοδοί ομάδων και προσωπικό αγώνων, εμβολιασμένους, ανεμβολίαστους και νοσήσαντες.  
Αίτημα για αναβολή αγώνα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν τα σωματεία ηλεκτρονικά στο email info@httf.gr ως την Παρασκευή 6 και 14 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 14.00 τα οποία έχουν στο δυναμικό τους τουλάχιστον δύο αθλητές – τριες επιβεβαιωμένα κρούσματα ή υποχρεωμένους σε καραντίνα λόγω στενής επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα.
Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικά νόσησης (θετικό αποτέλεσμα μοριακού τεστ), και σε περίπτωση καραντίνας λόγω στενής επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα, σχετική βεβαίωση από τον ΕΟΔΥ(*) . Σε περίπτωση καθυστέρησης λήψης από τον ΕΟΔΥ της σχετικής βεβαίωσης,  ΥΔ του αθλητή ή του κηδεμόνα του αν είναι ανήλικος (αρκεί και χωρίς το γνήσιο της υπογραφής) . Σε αυτή την περίπτωση, η βεβαίωση από τον ΕΟΔΥ πρέπει να προσκομιστεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία της αίτησης.

*Η βεβαίωση του ΕΟΔΥ για άτομο – αθλητή σε καραντίνα εκδίδεται εφόσον έχει δηλωθεί ως στενή επαφή από το επιβεβαιωμένο κρούσμα.»

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *