16 Σεπτεμβρίου 2024

«Καρέ» μεταγραφών στον Ψηλορείτη

Στον Ψηλορείτη «ανηφόρισαν» οι Ηλίας Χνάρης, Μανώλης Τζαγκαράκης και οι Νίκος και Ιάκωβος Μαραγκουδάκης. Η διοίκηση του συλλόγου του Φουρφουρα προχώρησε σε τέσσερεις σημαντικές προσθήκες που θα προσδώσουν στην ομάδα ποιότητα και εμπειρία.

Ο 23χρονος μέσος, Ηλίας Χνάρης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε, Αρμένους, Αστέρα Ρεθύμνου, ΠΕ Ρεθύμνου, Επισκοπή, Αναγέννηση Ιεράπετρας, Δόξα Πλατανέ και την περασμένη σεζόν στην ΑΕ Μυλοποτάμου.
Ο Μανώλης Τζαγκαράκης που πέρυσι φόρεσε την φανέλα της Καλύβου, είναι 29 ετών και είναι επιθετικός. Παλιότερα έχει αγωνιστεί σε, Αστέρα Ρεθύμνου, Αστέρα Περάματος , Ρεθυμνιακό και Κάλυβο.
Ο Ιάκωβος Μαραγκουδάκης είναι γεννηθείς του 1994 και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ρεθυμνιακό στην συνέχεια μετακόμισε στην Επισκοπή, για να επακολουθήσουν Ρεθυμνιακός, Πλατάνιας Χανίων (U19), Ποσειδώνας Γερανίου και Κάλυβος.
Ο Νίκος Μαραγκουδάκης είναι 27 ετών αγωνίστηκε πέρυσι έκανε πολύ καλή χρονιά με την ομάδα της Καλύβου ως κεντρικός αμυντικός. Έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στην Δ’ και Γ’ εθνική με, Χερσόνησο, ΠΑΟ Κρουσώνα και Γιούχτα, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα των, Ε.Α.Ρ 2000, Αίαντα, Συβρίτου και Ε.Α.Π.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *