Κλείδωσαν… τα πλέι οφ στην Women’s Football League-Οι πιθανές νέες βαθμολογίες!

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας στην Women’s Football League κλείδωσε η εξάδα των πλέι οφ με τριπλή Κρητική εκπροσώπηση.

Εργοτέλης, ΟΦΗ και ΑΟ ΡΕΑ πήραν πανηγυρικά τα τρία εισιτήρια του 2ου Ομίλου και μαζί με ΠΑΟΚ, Τρίκαλα και ΑΕ Λάρισας από τον 1ο Όμιλο θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή. Οι πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες που υπάρχουν κυρίως στον 1ο Όμιλο δεν μπορούν να βγάλουν πλήρως την βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσει η καθεμία ομάδα, διότι βάσει της προκήρυξης αφαιρούνται τα αποτελέσματα με τις δύο τελευταίες του κάθε Ομίλου.

Το Rethymnosports.gr έβαλε κάτω όλα τα αποτελέσματα στους δύο ομίλους… και σας προετοιμάζει για το τι αναμένεται να επακολουθήσει αναφορικά με τις πιθανές βαθμολογίες όλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν σε πλέι οφ και πλέι άουτ. Αυτές φυσικά ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα τα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική της Κυριακής, ενώ στον 1ο όμιλο θα παίξει ρόλο και ποια ομάδα από τις Καστοριά, Άρη Θεσσαλονίκης και Βόλος θα υποβιβαστεί απευθείας και ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι άουτ.

Πάντως, όσον αφορά τις Κρητικές ομάδες στα πλέι οφ ο Εργοτέλης θα μπει με 26 βαθμούς, ο ΟΦΗ με 17, 18 ή 20 και ο ΑΟ ΡΕΑ με 14, 15 ή 17, ανάλογα τι θα κάνουν στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής (ο ΟΦΗ στον Υμηττό και η ΡΕΑ με τον Οδυσσέα στην Σοχώρα). Ο ΠΑΟΚ με την σειρά του θα μπει με 27, 28 ή 30 βαθμούς ανάλογα τι θα κάνει στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής στα Τρίκαλα, για τα οποία ο υπολογισμός της βαθμολογίας τους είναι πιο περίπλοκος, όπως και της ΑΕΛ αφού εξαρτάται από το ποιες ομάδες θα μπουν στα πλέι άουτ. Βάσει της προκήρυξης στα πλέι οφ θα διεξαχθούν 6 αγωνιστικές με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν σε εντός-εκτός έδρας παιχνίδια μόνο τις 3 ομάδες του άλλου ομίλου (δηλαδή ο ΑΟ ΡΕΑ θα παίξει εντός-εκτός με ΠΑΟΚ, Τρίκαλα και ΑΕ Λάρισας).

Μπορεί στον 2ο Όμιλο τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα με Τριάντα Ιαλυσού και Δόξα Πηγαδακίων να έχουν υποβιβαστεί και τις Ολυμπιάδα Υμηττού, Οδυσσέα Μοσχάτου και Λεοντικό Κηφισιάς να συμμετέχουν στα πλέι άουτ για την αποφυγή δύο ακόμη θέσεων, όμως τα πράγματα στον 1ο Όμιλο είναι ιδιαιτέρως ρευστά. Πέρα από την τριάδα που έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ, στα πλέι άουτ θα βρίσκονται σίγουρα οι Ελπίδες Καρδίτσας αλλά εκκρεμούν οι άλλες δύο θέσεις τις οποίες διεκδικούν οι Καστοριά, Άρης και Βόλος. Η ομάδα που δεν θα τα καταφέρει θα ακολουθήσει τις Αβαντίδες Χαλκίδας στην Β’ Εθνική και αυτόματα τα δικά της αποτελέσματα θα αφαιρεθούν από τον σχετικό πίνακα της νέας βαθμολογίας που θα σχηματιστεί για πλέι οφ και πλέι άουτ.

 

Βαθμολογία Πλέι Οφ

ΟΜΑΔΑ Β.
1. ΠΑΟΚ 27-30
2. Εργοτέλης 26
3. Τρίκαλα 2011 16-22
4. ΟΦΗ 17-20
5. ΡΕΑ 14-17
6. ΑΕΛ 9-16

 

Βαθμολογία Πλέι Άουτ

ΟΜΑΔΑ Β.
1. Ολυμπιάδα Υμηττού 9-12
2. Ελπίδες Καρδίτσας 7-13
3. Οδυσσέας Μοσχάτου 6-9
4. Λεοντικός Κηφισιάς 5
Δύο εκ των …
-. Άρης Θεσσαλονίκης 9-10
ή
-. Βόλος 2004 5-8
ή
-. Καστοριά 3-8

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *