16 Σεπτεμβρίου 2024

Κλείνει Κωστάκη και Τουρνάκη ο Ερμής Ζωνιανών!

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από το Ρέθυμνο ετοιμάζει ο Ερμής Ζωνιανών ο οποίος φέρεται να βρίσκεται κοντά σε δύο μυλοποταμίτες ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στους πρωταθλητές Ρεθύμνου θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι Ζαχαρίας Κωστάκης και Μανώλης Τουρνάκης, αφού συμφώνησαν με τον πρόεδρο του Ερμή Ματθαίο Κλίνη. Ο 22χρονος αμυντικός μέσος Ζαχαρίας Κωστάκης έχει διαγράψει εξαιρετική παρουσία με τον ΑΟ Λιβαδίων από το 2016, όντας ο ηγέτης της ομάδας του χωριού του. Πολυτάλαντος και με έφεση στο σκοράρισμα με κάθε τρόπο αποτελεί ένα από τα σπουδαία ταλέντα του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου και ήρθε η ώρα να κάνει το άλμα και να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Στην επταετή θητεία του στα Λιβάδια ο Κωστάκης έχει πετύχει 86 γκολ, 71 στην Α’ ΕΠΣΡ, 11 στην Β’ κατηγορία και 4 στο Κύπελλο ΕΠΣΡ. Κορυφαία σεζόν του το 2021-22 όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α’ Κατηγορία με 33 γκολ.

Εξαιρετική πορεία έχει και ο 20χρονος (γεννημένος στις 27/6/2003) Μανώλης Τουρνάκης, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Αστέρα Περάματος στην Α’ ΕΠΣΡ πετυχαίνοντας 7 γκολ, αγωνιζόμενος δεξί μπακ ή χαφ αλλά και αμυντικός μέσος. Ο Τουρνάκης έχει μια διετία από ομάδα Γ’ Εθνικής, όταν αγωνιζόταν στον Ρεθυμνιακό από το 2019 ως το 2021, ενώ έχει περάσει από Κ15 της ΠΑΕ ΟΦΗ, τις Ακαδημίες Αρκαδίου Αγγελιανών και Αστέρα Περάματος, αλλά και την Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου.

  • Arkadi_Aggelianon-Asteras_Peramatos_Tournakis_Manolis

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *