8 Σεπτεμβρίου 2024

Κοζανίδης: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και για τον Βαγγέλη!»

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Ερμής Ζωνιανών υποδεχόμενος την Κυριακή (17/9, 16.00) στα Ζωνιανά την Επισκοπή.

Στην άτυπη πρεμιέρα του 4ου ομίλου, οι «πράσινοι» επιστρέφουν στην Γ’ Εθνική μετά από 5 χρόνια, έχοντας όμως μια μεγάλη απώλεια, αυτή του Βαγγέλη Κάββαλου που έφυγε από την ζωή πριν από 40 ημέρες. Το κλίμα θα είναι φορτισμένο στα Ζωνιανά, με τον Στέλιο Κοζανίδη και τους παίκτες του να έχουν ένα λόγο παραπάνω να φτάσουν στη νίκη για να την αφιερώσουν στην μνήμη του «Ψαρακοβαγγέλη». «Την Κυριακή κάνει πρεμιέρα η Γ’ Εθνική με ένα σπουδαίο τοπικό ντέρμπι. Από αυτά τα παιχνίδια στα Ζωνιανά που άρεσαν πολύ στον Βαγγέλη Κάββαλο, ο οποίος δυστυχώς δεν είναι ανάμεσα μας. Η απουσία του θα είναι αισθητή και έχουμε έξτρα κίνητρο για τη νίκη. Φυσικά πρόκειται για μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που πέρυσι αγωνιζόταν στην Super League2. Η αναμέτρηση με την Επισκοπή θα είναι δύσκολη όσο όλα τα παιχνίδια της πολύ δυνατής Γ’ Εθνικής, αλλά επιπλέον έχει και τις ιδιαιτερότητες του τοπικού ντέρμπι. Σεβόμαστε την Επισκοπή που διαθέτει έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές και ένα καλό προπονητή. Εύχομαι ένα γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Εμείς από την πλευρά μας, επιστρέφουμε μετά από 5 χρόνια στην Γ’ Εθνική και αγωνιζόμενοι στην έδρα μας, θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τη νίκη. Έχουμε εμπιστοσύνη και πίστη τους ποδοσφαιριστές, την ομάδα και στην δουλειά που έχουμε κάνει την περίοδο της προετοιμασίας, είμαστε πανέτοιμοι για να καταθέσουμε ψυχή για τη νίκη», τόνισε ο «Κόζα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *