Κοζανίδης: «Να πάρουμε αυτό που χάσαμε με ΟΦΙ…»

Για την ήττα της Επισκοπής στην πρεμιέρα από τον ΟΦ Ιεράπετρας μίλησε ο Στέλιος Κοζανίδης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Λυρώνη στον πάγκο της ομάδας, στην συνέντευξη τύπου, μετά από το παιχνίδι της πρεμιέρας του 5ου ομίλου Γ’ Εθνικής, τόνισε, «Εμείς ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά. Πετύχαμε ένα γκολ αλλά δεν ξέρουμε αν μετρούσε ή όχι. Αν εμείς είχαμε ρρεθεί μπροστά στο σκορ θα αναγκάζαμε τον αντίπαλο να ανοιχτεί και να βρούμε τους κενούς χώρους.

Το γκολ που σημείωσε ο ΟΦΙ τον έκανε πιο δυνατό αμυντικά και έκανε και το δικό μας έργο δύσκολο.

Γενικά, θα συμφωνήσω με τον κ. Μάγγο, δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο από πλευράς παιγνιδιού. Στην επανάληψη πιεστήκαμε και ως αποτέλεσμα ήταν να μην έχουμε καθαρό μυαλό. Πήγαμε στις μεγάλες πάσες αν και θέλαμε να παίξουμε λίγο καλύτερο ποδόσφαιρο για να διεκδικήσουμε περισσότερα από το παιγνίδι.

Πήραμε λοιπόν το ρίσκο και αναγκαστήκαμε αφήσουμε κάποια κενά. Εκεί ο αντίπαλος έκανε τρεις φάσεις πολύ καλές.

Το ματς πέρασε… Δυστυχώς… και ‘μεις θα θέλαμε να ξεκινήσουμε με το «δεξί» το πρωτάθλημα… Δεν συνέβη… Πλέον, είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να πάρουμε αυτό που χάσαμε σήμερα».

Καλή συνέχεια στην ομάδα του ΟΦΙ και εμείς πιστεύω ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Κάθε Κυριακή θα γίνεται μάχη και στο τέλος θα δούμε τί έχουμε πετύχει».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του ΟΦΙ, Γιάννης Μάγγος τόνισε: «Θα ξεκινήσω λέγοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη φιλοξενία που μας επεφύλασσε η Επισκοπή. Ανεξάρτητα από την διεκδίκηση μιας νίκης, το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που ενώνει και πρέπει να υπάρχει πολιτισμός. Στα χρόνια που είμαι στην Κρήτη οι ομάδες τον πρεσβεύουν και η Επισκοπή πραγματικά έδειξε πως είναι αυτό το πράγμα. Είμαι σίγουρος ότι ανταποδώσουμε με το παραπάνω τη φιλοξενία στον β’ γύρο.

Όσον αφορά το ματς, είχαμε πει ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα όπου ντεζαβαντάζ γι’ αυτήν μπορεί να είναι το γήπεδο.

Στο ματς παίχθηκε… κεφαλοσφαίριση παρά ποδοσφαιρικός αγώνας. Το ματς κρίθηκε στις μονομαχίες και στα δυνατά μαρκαρίσματα. Παίζοντας και οι δύο ομάδες αντιποδόσφαιρο καταφέραμε και βγήκαμε νικητές. Από ποιότητα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω ή λιγότερο. Στις διαστάσεις του γηπέδου αυτό μπορώ να πω μόνο.

Καταφέραμε και ανταποκριθήκαμε στην πίεση και δείξαμε σθένος. Αν είμαστε πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να βάλουμε δεύτερο ή και τρίτο γκολ. Δεν λέει κάτι αυτό όμως.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Επισκοπή.

Τέλος υπενθυμίζω ότι για να μείνεις στην κατηγορία πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Θα πρέπει να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε για να τα καταφέρουμε και μετά βλέπουμε».

 

Οι δηλώσεις Σουμπασάκη – Κορομηλά

Από τους παίκτες, πρώτος μίλησε ο Κώστας Κορομηλάς για τον ΟΦΙ κι έπειτα ο αρχηγός της Επισκοπής, ο Μίμης Σουμπασάκης.

Κ. Κορομηλάς: «Είχαμε ένα δύσκολο παιγνίδι απόψε (σ.σ. Κυριακή) απέναντι σε μια δύσκολη έδρα αλλά με τις οδηγίες του προπονητή μας καταφέραμε να κερδίσουμε. Το ματς κρίθηκε στο γκολ και μετά στο πάθος που χρειάστηκε να βγάλουμε στο γήπεδο. Κάθε νίκη είναι σημαντική, πόσο μάλλον όταν την κατακτάς εκτός έδρας και για ψυχολογικούς λόγους».

Μ. Σουμπασάκης; «Μετά από μία ήττα δεν μπορείς να πεις και πολλά πράγματα, μόνο να δεις τα λάθη σου και να μπορέσεις μέσα από τη δουλειά να τα διορθώσεις. Το ματς κρίθηκε σ’ ένα γκολ. Όπως ξέρουμε έτσι είναι σ’ αυτές τις κατηγορίες. Εκεί που είχαμε την υπεροχή δεχθήκαμε ένα γκολ και πέσαμε ψυχολογικά για λίγο.

Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς αλλά δεν ήταν ό,τι πιο εύκολο. Προς στο τέλος μάλιστα ρισκάραμε και δεχθήκαμε δυο αντεπιθέσεις. Η ήττα είναι ήττα. Πιστεύω να μας κάνει πιο δυνατούς όλο αυτό. Εμείς δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να ανταμειφθούμε σε κάποιο επόμενο ματς γιατί έχουμε μονάχα έναν στόχο».

Ερωτηθείς ο αρχηγός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αν έφταιξε κάτι συγκεκριμένα, τόνισε: «Όχι, δεν έφταιξε κάτι συγκεκριμένα. Ο αγώνας είχε πολλή δύναμη. Όποιος έβαζε το πρώτο γκολ, θα κέρδιζε. Δυστυχώς το δεχθήκαμε εμείς».

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *