19 Απριλίου 2024

Κράβιτς: «Να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας»

Ως μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης τον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζει το Κυριακάτικο παιχνίδι, ο Ντέγιαν Κράβιτς.
Ο Σέρβος σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean για το σπουδαίο παιχνίδι, που θα φιλοξενηθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» την Κυριακή (16.30), για την 18η αγωνιστική της Basket League. «Θέλουμε να δούμε που βρισκόμαστε ως ομάδα, να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και αυτό το ματς εναντίον σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό, είναι ιδανικό τεστ.
Προφανώς, όπως σε όλα τα ματς έτσι ψάχνουμε τη νίκη και σε αυτό παρόλο που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε μπροστά στο κοινό μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες της Basket League.
Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, με σπουδαίο προπονητή και έμπειρους παίκτες. Σίγουρα θα είναι μία κορυφαία δοκιμασία για μας.
Απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους μας θα ήθελα να τους προσκαλέσω στο γήπεδο για να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν όπως συνηθίζουν να κάνουν, δίνοντας μας την ενέργεια που χρειαζόμαστε».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *