8 Σεπτεμβρίου 2024

Κρίσιμη αγωνιστική… πριν από την κομβική!

Τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει για την σύσταση πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α’ κατηγορία, αλλά στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές θα δούμε τάσεις… για την κατάκτηση του τίτλου. Οι τελευταίες δύο στροφές έχουν δύο μεγάλα ντέρμπι με την συμμετοχή του πρωτοπόρου ΑΟ Άρη, σήμερα (18.00) στα Μισίρια με τον Αστέρα Περάματος και το Σάββατο (15.30) με τον Ρεθυμνιακό στην Σοχώρα. Οι Περβολιανοί με 2χ2 ή ακόμη και με 4 βαθμούς θα αγκαλιάσουν τον τίτλο, με τους διώκτες τους να θέλουν μόνο νίκη για να μειώσουν την διαφορά.

Η μάχη των Μισιρίων λοιπόν ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής, με τους άλλους τρεις των πλέι οφ να έχουν θεωρητικά πιο εύκολο έργο. Ο Ρεθυμνιακός φιλοξενεί στην Σοχώρα στις 15.30 την ουραγό Φλόγα Ρουστίκων, ο ΑΟΝ Αστέρας στις 19.00 αγωνίζεται στους Αρμένους με τον ΟΦΑ και η Δόξα Πλατανέ την ίδια ώρα δοκιμάζεται στα Λιβάδια με την ομώνυμη ομάδα. Το σημερινό πρόγραμμα συμπληρώνεται με το παιχνίδι Τάλως Μελιδονίου-ΑΟ Ποσειδών που θα διεξαχθεί στις 15.30 στο γήπεδο Μελιδονίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17η)

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

15.30 Ρεθυμνιακός – Φλόγα Ρουστίκων (Ρεθύμνου – Αγαλιώτης, Βλαχάκης, Παπαδομιχελάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δελήμπασης).

15.30 Τάλως Μελιδονίου – ΑΟ Ποσειδών (Μελιδονίου – Ταμπουρατζής, Καντεράκη, Κατσιμάρη – Παρατηρητής Διαιτησίας: Γαγάνης).

18.00 ΑΟ Άρης – Αστέρας Περάματος (Μισιρίων – Ρ. Σταρυρουλάκης, Βαρβαρντάκης, Λιοδάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Χριστοδουλάκης).

19.00 ΟΦ Αρμένων – ΑΟΝ Αστέρας (Αρμένων – Γ. Σαρής, Μαδάι, Τσικιντίκος – Παρατηρητής Διαιτησίας: Βυζιργιανάκης).

19.00 Λιβάδια – Δόξα Πλατανέ (Λιβαδίων – Σαββούδης, Βασιλάκης, Αξιώτης (ΕΠΣ Ηρακλείου) – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρακάκης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *