8 Σεπτεμβρίου 2024

Κυπελλούχος Ρεθύμνου ο Αστέρας Περάματος

Ο Αστέρας Περάματος είναι για 8η φορά στην ιστορία του και για δεύτερη συνεχόμενη, Κυπελλούχος Ρεθύμνου για το 2014, επικρατώντας με 2-1 του Άρη Ρεθύμνου στον μεγάλο τελικό, ο οποίος ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο της Σοχώρας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής των Κυπελλούχων Ρεθύμνου, ήταν ο Ντέιβιντ Ματαραγκάσι, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό ο Ρηγάκης, ενώ στο 66’ πέτυχε το 2-0 «κλειδώνοντας» τη νίκη και τον τίτλο για την ομάδα του. Ο τελικός δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, ήταν σε αθλητικά πλαίσια, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν πάντως, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε το γρήγορο γκολ, με το οποίο προηγήθηκε ο Αστέρας Περάματος, κάνοντας σωστή διαχείριση στο ματς στην συνέχεια.

Φάσεις και γκολ
1’ ο Φραντζεσκάκης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Ντ. Ματαραγκάσι, ο οποίος προλαβαίνει και πλασάρει, με τον Βογιατζιδάκη όμως με τάκλιν να τον ανατρέπει και ο Βοσκάκης σωστά έδωσε το πέναλτι.
2’ Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρηγάκης, ευστοχώντας για το 1-0 για τον Αστέρα Περάματος.
10’ καλό σουτ του Καψαλάκη, θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Νικηφόρος.
16’ ο Ρούσεφ εκτελεί φάουλ, ο Ταμάμης πιάνει την κεφαλιά, ο Βογιατζιδάκης διώχνει δύσκολα και από κοντά ο Β. Κατσαμάς δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
26’ καλή εκτέλεση φάουλ του Καψαλάκη, με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ ο Νικηφόρος.
32’ καλό σουτ του Κασσέλα, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.
60’ ο Ρούσεφ θα βρεθεί σε ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά ο Βογιατζιδάκης θα διώξει εντυπωσιακά.
61’ κόρνερ του Ρηγάκη, η κεφαλιά του Β. Κατσαμά θα φύγει λίγο άουτ.
66’ ο Ρούσεφ με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Ντέιβιντ Ματαραγκάσι, ο οποίος αφού απέφυγε τον Βογιατζιδάκη, πλάσαρε στην κενή εστία για το 2-0.
73’ αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη ο Σαριδάκης.
88’ λάθος του Νικηφόρου, ο Γκιόκας από πλάγια θέση με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ, μειώνει σε 2-1 για τον Άρη Ρεθύμνου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Φραγκιαδάκης, Ρ. Σταυρουλάκης – 4ος Διαιτητής: Καλυβιαννάκης (Ρεθύμνου).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Μ. Στεφανάκης – Γ. Λυρώνης): Νικηφόρος, Ν. Σταρράς (67’ Η. Χνάρης), Άννι, Γεωργόπουλος, Β. Κατσαμάς (78’ Ν. Δασκαλάκης), Φραντζεσκάκης, Ντ. Ματαραγκάσι, Μουρατίδης, Ταμάμης (55’ Σκουλούδης), Ρούσεφ, Ρηγάκης.
ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Βογιατζιδάκης, Κασσέλας (67’ Χριστουλάκης), Πίργια, Δασκαλάκης, Σαριδάκης, Μαργκίνι, Λογιάκης, Θεοδωρομανωλάκης (77’ Αστρινάκης), Γκιόκας, Καψαλάκης (61’ Ρότση), Ε. Ματαραγκάσι.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *