Κυριακόπουλος: «Παίζουμε για την νίκη σε κάθε ματς»

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ολοκληρώνει την Κυριακή (19/3 – 15.30) την κανονική διάρκεια της Women’s Football League, φιλοξενώντας τον Οδυσσέα Μοσχάτου στη Σοχώρα.

Η ΡΕΑ έχει πετύχει τον βασικό στόχο της πρόκρισης στα πλέι οφ και τις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσει ακόμα μία νίκη εντός έδρας. Όπως σημείωσε και ο προπονητής της Ρ.Ε.Α., Νίκος Κυριακόπουλος, είναι ένα ματς πρόκληση, όπου με σοβαρότητα και συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού θα φτάσουν στην επιτυχία οι παίκτριες του. «Είναι σημαντικό ότι δεν θα υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος, καθώς η ομάδα έχει πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στα πλέι οφ. Οπότε θα ήθελα αυτό το παιχνίδι να αντιμετωπιστεί σωστά από τις παίκτριες, χωρίς πίεση, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνητρο. Δεν μας αλλάζει το παιχνίδι μας και θα είναι μία πρόκληση για μας να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί, σε ένα παιχνίδι που ο καθένας θα σκέφτεται ότι δεν έχει αντίκρισμα.
Ο Οδυσσέας είναι μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρες και αξιόλογες παίκτριες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε απέναντι τους με συγκεκριμένο τρόπο για να «ξεκλειδώσουμε» αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε για τη νίκη, αλλά αυτό που θέλουμε να ορίζουμε είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας και η απόδοση μας. Είναι σημαντικό για μας να βλέπουμε τη φιλοσοφία και την ταυτότητα μας να υπάρχουν μέσα στο γήπεδο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *