Κωστογιάννης και Περάκης στις κορυφαίες θέσεις του Ζίου Ζίτσου

Στις κορυφαίες θέσεις του Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου Acropolis International  αναρριχήθηκαν οι Μανώλης Κωστογιάννης και Παντελής Περάκης. Οι δυο ταλαντούχοι πρωταθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου, του Προπονητή Παναγιώτη Κανακαράκη, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στα αγωνίσματα των κατηγοριών τους, όπου έφτασαν στον τελικό και τελικά πέτυχαν να αποσπάσουν ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μ.Κωστογιάννης αναδείχθηκε 1ος στην κατηγορία Fighting +21 ετών, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αθλητές της χώρας μας. Παρά το γεγονός ότι οι στρατιωτικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, τον έχουν αναγκάσει να περιορίσει τον χρόνο που αφιερώνει στην προπόνηση, ο Κωστογιάννης αγωνίστηκε στο Τουρνουά Acropolis και με την επιτυχία του δικαίωσε τον εαυτό του και τον προπονητή του.

Ο Παντελής Περάκης, από την πλευρά του, Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, υπηρετεί στην Αθήνα και, συνεχίζει να ακολουθεί το άθλημα που από μικρό παιδί του πρόσφερε πολλές επιτυχίες, αγωνιζόμενος ως αθλητής του Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου.

Σε ένα διαφορετικό  αγώνισμα, της κατηγορίας Ανδρών, στο σύστημα τεχνικών εδάφους  «newaza no gi», ο Περάκης  αναδείχτηκε 2ος και με το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε, έδειξε ότι οι γερές βάσεις που έχει αποκτήσει από το παρελθόν σε συνδυασμό με τις γνώσεις που εξακολουθεί να συγκεντρώνει, αποτελούν στοιχεία που συνεχίζουν να του χαρίζουν επιτυχίες και να τον κατατάσσουν στους κορυφαίους αθλητές της χώρας.

Σημειώνεται ότι το Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Acropolis International, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Δεκεμβρίου 2017, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, από την Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ). Για το έτος 2017, ήταν η μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση στον τομέα των μαχητικών τεχνών, καθώς οι συμμετοχές αθλητών και αθλητριών έφτασαν τις 2.000 ενώ το επίπεδο των αγώνων ήταν διεθνούς επιπέδου και ο ανταγωνισμός σκληρός.

  • perakis_ziou_zitsou
  • kostogiannis_ziou_zitsou

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *