8 Σεπτεμβρίου 2024

Κωτσοβός: «Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό…»

Την πεποίθηση πως η ομάδα του μπορεί να κρατήσει δύο καρπούζια… (πρωτάθλημα και κύπελλο) στην ίδια μασχάλη, εξέφρασε ο Νίκος Κωτσοβός, μετά από τη νίκη-πρόκριση επί του ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στο ροτέισον που έγινε, στο γεγονός πως η ομάδα του δεν δέχθηκε γκολ και πως στόχος παραμένει η πρωτιά στην Κρήτη στον θεσμό του Κυπέλλου και το πρωτάθλημα. «Ήταν ένα ανοικτό ματς και για τις δύο ομάδες. Δεν είχε τις δύσκολες φάσεις αλλά θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο η διαφορά της κατηγορίας και της ποιότητας των δύο ομάδων η οποία φάνηκε στο γήπεδο. Πρέπει να πω ωστόσο ότι βρεθήκαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ καλό και διαβασμένο. Δεν είχαμε γενικά προβλήματα.

Είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε και προχωράμε στο θεσμό ενώ δεν δεχθήκαμε γκολ για μία ακόμη φορά. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι συνεχίσουμε και δείχνουμε σημάδια ομάδας παρ’ ότι κάναμε ένα ροτέισον για τα επόμενα ματς.

Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και εδώ πρέπει να δείξουμε το σθένος ως ομάδα για να κρατηθούμε στην κατηγορία».

Σε σχετική ερώτηση για το αν μπορεί να κρατήσει η Επισκοπή την αντοχή της, τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα, απάντησε:

«Μπορούμε να κρατήσουμε και τα δύο καρπούζια. Πρώτος στόχος ημερομηνιακά, είναι να είμαστε πρώτοι στην Κρήτη. Ο άλλος είναι το πρωτάθλημα. Άλλο όμως το πρωτάθλημα  κι άλλο το κύπελλο. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και θα δούμε ελπίζω να δικαιωθούμε».

Σχετικά με το ματς του Ερμή που έρχεται… «Είναι δύσκολα ματς και ο Ερμής σκοράρει συνέχεια. Τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα και θα πρέπει να ξαναπώ ότι δεν έχουμε άγχος. Ίσως ούτε τα Ζωνιανά δεν έχουν άγχος. Θα γίνει ένα ανοικτό ματς και ο πιο συγκεντρωμένος θα είναι και ο νικητής».

Από την πλευρά του ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦ Ιεράπετρας, Μανόλης Σκύβαλος, από την προσπάθεια της ομάδας του, με μοναδικό παράπονο πως δεν σκόραρε. «Ήταν ένα ματς όπου δεν είχαμε άγχος. Σαν ομάδα θεωρώ ότι σταθήκαμε πολύ καλά και στο α’ αλλά και στο β’ ημίχρονο. Δυστυχώς, δεχθήκαμε γκολ από μία στημένη φάση. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κι έτσι, το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Όταν δεν καταφέρνεις να σκοράρεις, δεν μπορείς να ζητάς πολλά.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας που στάθηκαν επάξια στον αγωνιστικό χώρο και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της Επισκοπής και στην προσπάθεια που κάνει στη Γ’ Εθνική».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *