Κόλα/Μουντράκης & Γκέκα/Γαραζανάκη τους τίτλους στο 9ο «Kings N Queens of the beach tournament».

Με το θερμόμετρο να φτάνει κοντά στους 40 βαθμούς Κελσίου διεξήχθη το 9ο «Kings N Queens of the beach tournament». Τα παιχνίδια ξεκίνησαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου με το ταμπλό των αντρών και οι πρώτες δυνατές φάσεις δεν άργησαν να γίνουν.
Και εκεί που η θερμοκρασία «έπεφτε», ξαναπήρε τα «πάνω» της καθώς άναψαν τα κάρβουνα και ξεκίνησε το BBQ με την συνοδεία μουσικής, μέχρι αργά το βράδυ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Facebook στο Instagram και στο YouTube

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο ταμπλό των γυναικών η Πανδώρα η Γκέκα με συμπαίκτρια φέτο την Εύα Γαραζανάκη διατήρησε τον τίτλο της Queen of the beach. Στο μεγάλο τελικό κέρδισαν σχετικά εύκολα με 2 0 σετ τις Ρηγάκου/Αντιμισιάρις που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.
 Στο ταμπλό των αντρών Κουταλάς/Αραμπόπουλος έκαναν την έκπληξη και έφτασαν μέχρι το μεγάλο τελικό κερδίζοντας ομάδες φαβορί, εκεί όμως βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους περσινούς φιναλίστ Κόλα/Μουντράκη, που δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους, κερδίζοντας τους με 2 0 σετ.

«Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους όσους αγωνίστηκαν αλλά και παρευρέθησαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια καθώς και τους υποστηρικτές της όλης διοργάνωσης που μοιράζουν πλούσια δώρα στους νικητές και ανανεώνει το ραντεβού για το 10ο «kings N Queens of the beach tournament».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *