19 Απριλίου 2024

Λυρώνης: «Δεν θα ζητήσω συγγνώμη που δεν πήραμε το πρωτάθλημα από την 1η αγωνιστική!»

Αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του Γιώργου Λυρώνη για την λύση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Επισκοπής, μόλις μετά από την 1η αγωνιστική και την ήττα από τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός με ανάρτηση του στο Facebook, μιλάει για το ξαφνικό «διαζύγιο» του με τον ΑΟ Επισκοπής. Αναλυτικά, η ανάρτηση του Γιώργου Λυρώνη στο προφίλ του στο Facebook, αναφέρει:

«Το δις εξ’ αμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού… λέει μια παροιμία του θυμόσοφου λαού μας. Πριν από έξι μήνες, αναλαμβάνοντας τις τύχες του ιστορικού ΑΟ Επισκοπής, πίστεψα πως η παρουσία της ομάδας δύο χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου, είχε αλλάξει αρκετά πράγματα ως προς τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης της, σε σχέση με την προ τριετίας συνεργασίας μας. Με κάλεσε ο πρόεδρος και συστρατεύθηκα σε αυτή τη νέα προσπάθεια, για να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα «κέρδιζε» τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους, θα τους έφερνε στο γήπεδο, για να βλέπουμε μια ομάδα που θα μάχεται και θα έχει στόχο την καταξίωση.

Δυστυχώς ήμουν ευκολόπιστος. Από την πρώτη στιγμή, έκανα κατάθεση ψυχής για το καλό της ομάδας. Όμως οι ομάδες αγαπητέ πρόεδρε, ούτε πήραν, ούτε έχασαν το πρωτάθλημα, την 1η αγωνιστική. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια εντελώς ανανεωμένη ομάδα, με 19 από τους 27 ποδοσφαιριστές να έρχονται φέτος σε αυτήν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που δουλέψαμε μαζί φέτος και πέρυσι, όλους τους συνεργάτες μου, τον φίλαθλο κόσμο της Επισκοπής και του Ρεθύμνου, για την συμπαράσταση στην ομάδα.

Υ.Γ.: Το Ρέθυμνο γνωρίζει πολύ καλά την πορεία του καθενός στον ποδοσφαιρικό χώρο και το τι πρεσβεύει…

Αισθάνομαι ότι δεν χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη, που δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα από την 1η αγωνιστική…».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *