16 Σεπτεμβρίου 2024

Λυρώνης: «Η Επισκοπή άλλωστε δεν μπορεί να παραβλέπει τίτλους»

Ο προπονητής της Επισκοπής Γιώργος Λυρώνης, στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι του Super Cup τόνισε: «Το Σούπερ Καπ είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Η Επισκοπή άλλωστε δεν μπορεί και δεν έχει δικαίωμα να παραβλέπει τέτοιους τίτλους. Είναι μαθημένη στο να αγωνίζεται σε μεγάλα παιγνίδια όπως αυτό.
Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε την καλύτερη μας προσπάθεια για να πάρουμε αυτό το κύπελλο. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες αλλά και εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε την προσπάθεια που πρέπει.
Εύχομαι να γίνει ένα ματς αντάξιο της φήμης των δύο συλλόγων και να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι που θα παραβρεθούν στο γήπεδο».

«Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι ότι, από παιγνίδι σε παιγνίδι δείχνουμε βελτίωση. Είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.
Απέναντι στον Ηρόδοτο θα πρέπει να πω ότι, πρώτη φορά παίξαμε κοντά σ’ αυτό που θέλαμε να βλέπουμε. Η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή ακόμα και στο 0-2.
Είχαμε συνοχή, είχαμε κοντά τις γραμμές, δείξαμε συμπαγής ομάδα και γενικότερα βγάλαμε φάσεις από το πλάι, από τον άξονα αλλά είχαμε και καλές επινοήσεις από τους παίκτες μας».

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *