20 Απριλίου 2024

Λυρώνης: «Μέσα από δουλειά για το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε»

Για τη νέα χρονιά μίλησε ο Γιώργος Λυρώνης, με τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό να μην κρύβει την ικανοποίηση του για την μέχρι τώρα πορεία του σχεδιασμού της ομάδας.

Ζήτησε καλό κλίμα και να βγει αυτό που θα δουλέψουν στην προετοιμασία και στην καθημερινότητα, ώστε να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα παλεύει από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό σε κάθε παιχνίδι. «Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία των μεταγραφών. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο θα έλεγα για να ολοκληρώσουμε το πλάνο μας. Οι επιλογές έγιναν με βάση το ταλέντο, την εμπειρία και τον χαρακτήρα των παιδιών.

Τα χαρακτηριστικά της ομάδας είναι να έχουμε πρώτα καλό κλίμα και να βγάζουμε υγεία από τα αποδυτήρια μέχρι έξω στο γήπεδο».

Αναφερόμενος στο στυλ που θέλει ο ίδιος να δει από την ομάδα του. «Θέλουμε παιδιά που θα παλεύουν από το πρώτο λεπτό σε κάθε παιγνίδι.

Έχουμε έρθει με πολύ καλή διάθεση, με όρεξη για δουλειά να βοηθήσουμε την προσπάθεια που γίνεται και να ξέρετε ότι γίνεται με πολλή σοβαρότητα.

Το ρόστερ κοιτάξαμε να είναι πάνω από 50% με ντόπιους παίκτες.

Εδώ βέβαια θα ήθελα να τονίσω και για τη βοήθεια που χρειαζόμαστε από τον κόσμο. Θα είναι πολύ κομβικός στο να φτάσουμε στην επιτυχία.

Τέλος ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά και φυσικά να παίξουμε το ποδόσφαιρο για το οποίο θα δουλέψουμε».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *