8 Σεπτεμβρίου 2024

Λύγισε στο φινάλε στη Ριζούπολη η ελλιπέστατη Επισκοπή…

Την ήττα με 2-0 στο φινάλε γνώρισε η Επισκοπή στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι πολλές απουσίες που αντιμετώπιζε (τελευταίες ήταν οι τιμωρημένοι Δημητρακούδης, Μίχος) ήταν αυτές που προφανώς επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα που έφεραν τον σύλλογό μας να δέχεται δύο γκολ -επί της ουσίας- στο τελευταίο δεκάλεπτο (79’ και 85’).

Ο αγώνας είχε λιγοστές φάσεις με το τακτικό κομμάτι της Επισκοπής να βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Μάλιστα η Επισκοπή ζήτησε και πέναλτι στο 25′ σ’ ένα τράβηγμα του Λέκα εντός περιοχής με τον διαιτητή κ. Δημαράκη να διατάζει να συνεχιστεί ο αγώνας.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα ήταν προσηλωμένη στον στόχο να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και βρέθηκε πολύ κοντά σ’ αυτό. Με εξαίρεση δύο – τρεις φάσεις, δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα στο 1′ ο Σπαρτιάτης είχε καλό σουτ από σχετικά κοντινή απόσταση όπου η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 16’ ο Συμεωνίδης βγήκε από πλάγια αριστερά κι έκοψε ιδανικά στον Τζωρτζινάκη, εκείνος σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνομένου. Στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε μπροστά στον Οργκίτο Μέτα που σούταρε εκ νέου στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Το ημίχρονο έληξε δίχως ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη η Επισκοπή απείλησε και πάλι με τον Οργκίτο Μέτα όπου από τις κόντρες η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Ο Κοναγκάγια ήταν ο παίκτης που το εκτέλεσε, ο Κεφαλάς έπιασε μια δυνατή κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Έτσι, φτάσαμε στο 79′ όταν σε μια παράλληλη μπαλιά, ο Σπαρτιάτης με τάκλιν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Πολύ γρήγορα ήρθε και το δεύτερο τέρμα, με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα σ’ εκείνο το σημείο να επηρεάζεται από το γεγονός ότι έφτασε πολύ κοντά στο πάρει ένα αποτέλεσμα και δεν τα κατάφερε. Στο 83′ προηγήθηκε μία σέντρα, ο Παπαχρονόπουλος καραδοκούσε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημαράκης (Δωδεκανήσου), Αλεξοπούλου, Σταυρόπουλος (Αν. Αττικής).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρολάντ Γκόμεζ): Καλούδης, Πριόνας, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος, Ρόδης, Μελιόπουλος, Πιαστόπουλος, Σάλα, Παπαχρονόπουλος, Καραγκούνης, Τασιούλης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Χάιδος, Συμεωνίδης, Κεφαλάς, Πάτας, Μεργέμογλου, Τραίτοράκης, Κοναγκάγια, Τζωρτζινάκης, Μέτα (70′ Γεωργιακάκης), Λέκα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *