Λύτρωση στο 90’… μέσω Πορτογαλίας!

Με γκολ του Ντιόγκο Μπρίτο στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης λυτρώθηκε η κακή Επισκοπή, κερδίζοντας με 1-0 τον ΑΟΑΝ στο ΔΑΚ Γάλλου για την 4η αγωνιστική του Κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Τα αποτελέσματα της 4ης Αγ. (Εδώ)

Η Βαθμολογία της Γ’ Εθνικής (Εδώ)

Με τη νίκη αυτή η Ρεθυμνιώτικη ομάδα ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενη το ρεπό του Ηροδότου. Η νίκη ήταν αγχωτική για την Επισκοπή, η οποία εγκλωβίστηκε από την συμπαγή αμυντική διάταξη του ΑΟΑΝ του Ανδρέα Σκέντζου, ο οποίος βρέθηκε μια ανάσα από ένα σπουδαίο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Όμως η κεφαλιά του Μπρίτο στο δεύτερο δοκάρι μετά από την εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Ξεπαπαδάκη ανακούφισαν τους Ρεθυμνιώτες, οι οποίοι έκαναν σεφτέ στα «τρίποντα» στο «σπίτι» τους.

Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, σπαταλώντας πάντως το α’ ημίχρονο όπου η εικόνα τους ήταν άσχημη. Στην επανάληψη η Επισκοπή έδειξε πιο ζωντανή, έχοντας για μοιραίο… ως το γκολ του Μπρίτο στο 90’, τον Θοδωρή Τσιριγώτη, ο οποίος είχε δοκάρι στο 48’ και είδε τον Μπρόκο να του αποκρούει ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 67’. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο ΑΟΑΝ στο 75’ με τον Μαρκάκη, αλλά χωρίς να μπορέσει να νικήσει τον Χανιωτάκη.

Φάσεις και γκολ
23’ ο Πίσπας με όμορφη ατομική ενέργεια μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, αλλά από πλάγια θέση θα σουτάρει με τον Μπρόκο να διώχνει σε κόρνερ,

36’ σουτ του Πολυχρόνη από τα όρια της μεγάλης περιοχής, η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μπρόκου.

44’ σουτ του Μαρκάκης η μπάλα θα φύγει άουτ.

48’ όμορφη ενέργεια του Λίμα, ο οποίος μπαίνει στην περιοχή, φάνηκε να ανατρέπεται από τον Μπρόκο, με την μπάλα να στρώνεται στον Τσιριγώτη, το σουτ του οποίου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

62’ αντεπίθεση του ΑΟΑΝ και σουτ του Μαρκάκη από μακριά ήταν χλιαρό και θα μπλοκάρει εύκολα ο Χανιωτάκης.

67’ σέντρα Φουκαράκη, ο Τσιριγώτης θα πλασάρει ανενόχλητος από κοντά αλλά ο Μπρόκος θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

69’ σέντρα του Χατζόπουλου η μπάλα κοντράρει και αλλάζει πορεία, αλλά ο Χανιωτάκης με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ.

75’ σέντρα του Χατζόπουλου, ο Μαρκάκης θα βρεθεί σε θέση βολής, αλλά από την μικρή περιοχή θα αστοχήσει με διπλή προσπάθεια, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΑΝ.

90’ κόρνερ Ξεπαπαδάκη, ο Μπρίτο στο δεύτερο δοκάρι πηδάει πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά, λυτρώνει την Επισκοπή, ανοίγοντας το σκορ, 1-0.

92’ ο Μαρκάκης με κάθετη βγάζει τετ α τετ τον Τσάνγκα, ο οποίος καθυστερεί και ο Χανιωτάκης μπλοκάρει.

95’ μπαλιά Ξεπαπαδάκη, ο Γκελοσάνι θα βρεθεί τετ α τετ, του φεύγει το κοντρόλ, προλαβαίνει και διώχνει ο Μπρόκος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βισκαδούρος, Γαρεφαλάκης,. Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου).

ΤΟ ΓΚΟΛ: 90’ (Κ) Μπρίτο.
ΑΣΙΣΤ: 90’ Ξεπαπαδάκης.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 39’ Τσιριγώτης, 45’+ Καρβουνιάρης, 56’ Μυρθιανός, 88’ Μπρίτο – 38’ Κέλι, 70’ Πολίτης, 74’ Αλμυράς.
ΔΟΚΑΡΙ: 48’ Τσιριγώτης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Χανιωτάκης, Μπρίτο, Καρβουνιάρης, Ανδρικόπουλος, Μυρθιανός (71’ Ξεπαπαδάκης), Νίκιτς (83’ Γκελοσάνι), Πολυχρόνης (56’ Φουκαράκης), Λίμα, Νάνι, Πίσπας (81’ Γκιόκας), Τσιριγώτης.
ΑΟΑΝ (Ανδρέας Σκέντζος): Μπρόκος, Πολίτης, Ζέλιος, Σγουρός, Κέλι, Τσανάι, Αλμυράς (82’ Τσάνγκας), Πιθαρούλης (42’ Καλογιαννίδης), Χατζόπουλος, Μαρκάκης, Μουζιούρας (87’ Μουτσάι).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *