Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου ο Β. Συνολάκης

Πραγματοποιήθηκαν η Γενικής Συνέλευσης και οι αρχαιρεσίες στην Ελληνικής Φίλαθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου, με την Μαρία Χαριτοπούλου να καταλαμβάνει την θέση του προέδρου.

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής Βαγγέλης Συνολάκης που συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία συγκέντρωσε 24 ψήφους και θα αποτελεί μέλος του νέου Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Αναλυτικά το Νέο Δ.Σ.:
Πρόεδρος:
Μαρία Χαριτοπούλου
Αντιπρόεδρος Α’: Δημήτριος Μπιτσαξής
Αντιπρόεδρος Β’: Θεοδόσιος Χατζηβλασίου
Γεν. Γραμματέας: Αναστάσιος Πουλικίδης
Ειδ. Γραμματέας: Φώτιος Τζάνος
Ταμίας: Αμέλια Αμπα
Έφορος: Διονύσιος Γρεκας
Μέλη: Ευάγγελος Συνολάκης, Ευδοκία Συρίμη, Χρυσώ Μεϊμετή Παναγιώτης Ζαμπέλης Κοιλίτης.

Δηλώσεις της νέας πρόεδρου:
«Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής γενικής συνέλευσης, θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλα τα αθλητικά σωματεία για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία, καθώς και για τη μεγάλη τιμή που έκαναν τόσο σε μένα προσωπικά να με εκλέξουν στη θέση της Προέδρου όσο και στα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Φ.Ε.Ο. Ζ-Ζ. Είμαστε ευτυχείς, διότι σε αυτή την πολύ κρίσιμη συγκυρία που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας, η Ομοσπονδία μας διαθέτει έμπειρα και ικανά στελέχη σε όλη την Ελλάδα, έχει στόχους, πρόγραμμα και σαφή προσανατολισμό. Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί με σκοπό να κάνουμε την Ομοσπονδία μας πιο μεγάλη και τους Συλλόγους μας πιο ισχυρούς. Σύντομα ελπίζουμε να δούμε και πάλι τα αγαπημένα μας παιδιά, τους αθλητές μας πίσω στο φυσικό τους χώρο. Κοινός μας στόχος είναι μία ισχυρή, ενωμένη  και διαρκώς αναπτυσσόμενη Ελληνική Ομοσπονδία  Ζίου Ζίτσου και κλάδων  άθλησης σε όλα τα επίπεδα.
Εύχομαι καλή δύναμη σε όλες και σε όλους.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *