8 Σεπτεμβρίου 2024

Μέτρια εικόνα, δίκαια τα Χανιά 2-0 το Ρέθυμνο στους Κ-14

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε η Μικτή Χανίων Κ-14 την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ρεθύμνου κερδίζοντας πριν από λίγο με 2-0 στα Μισίρια σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εθνικής ομάδας Κ-14.

Οι Χανιώτες ήταν ανώτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση με το ίδιο σκορ που είχε κερδίσει το Ρέθυμνο πριν από σχεδόν ένα μήνα στις Μουρνιές. Κορυφαίος για τους Ρεθυμνιώτες ο τερματοφύλακας Αντώνης Ηλιάκης που μέχρι το 64’ κρατούσε με νύχια και με δόντια… και εκπληκτικές επεμβάσεις με κορυφαία την απόκρουση πέναλτι του Μιχάκη στο 21’, το «μηδέν» αλλά νικήθηκε από κοντά από τον Αμπατζή. Χάρμα ιδέσθαι το δεύτερο γκολ των Χανίων με εξαιρετική λόμπα του Μαναρώλη στο 75’.

Φάσεις και Γκολ

14’ με εξαιρετική ενέργεια ο Μπάρδη ξεμαρκάρεται αλλά το κοντινό πλασέ του θα διώξει ο Ξυφανταράκης.

19’ σουτ του Αμπατζή, ο Ηλιάκης θα βρει με τα ακροδάκτυλα την μπάλα η οποία θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μιχάκης εξ’ επαφής θα πιάσει την κεφαλιά αλλά με νέα εκπληκτική επέμβαση ο Ηλιάκης θα διώξει σε κόρνερ.

20’ το κόρνερ εκτελείται ο Ζαμπετάκης πιάνει την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Ζουλάκη και ο κ. Ανδριανάκης δίνει πέναλτι.

21’ την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μιχάκης, αλλά ο Ηλιάκης ξανά πετάγεται εκπληκτικά στην δεξιά του γωνία και διώχνει.

30’ σέντρα του Θωμά ο Γεωρβασάκης θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.

64’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σοφιάκης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ζαμπετάκης την δεύτερη και από κοντά ο Αμπατζής με πλασέ ανοίγει το σκορ, 0-1.

75’ ο Μαναρώλης βλέπει εκτός εστίας τον Ηλιάκη, ο οποίος από τα 35 μέτρα με εξαιρετική λόμπα γράφει το 0-2.

79’ σουτ του Αχτάρη μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι του Ηλιάκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδριανάκης, Κυριακόπουλους, Μακράκης (Ηρακλείου).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 64’ (Σ) Αμπατζής, 75’ (Σ) Μαναρώλης.

ΑΣΙΣΤ: 64’ Ζαμπετάκης.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 19’ Αμπατζής, 79’ Αχτάρης.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 20’ Ζαμπετάκης.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 20’ Ζουλάκης (χέρι).

ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 21’ Μιχάκης (ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Ηλιάκη).

ΡΕΘΥΜΝΟ (Παναγιώτης Καραντάθας): Ηλιάκης, Τζανάκης (69’ Δασκαλάκης), Μίτο, Παπαπαναγιώτου, Ζουλάκης, Τσιλεδάκης, Γεωρβασάκης (57’ Αντωνίου), Κ. Παπαδάκης (52’ Γ. Αναστασιάδης), Μπάρδη (69’ Τσίγγος), Δ. Καραντάθας, Θωμάς.

ΧΑΝΙΑ (Λευτέρης Βεστάκης): Ξυφανταράκης, Καστρινάκης (67’ Πατεράκης), Αχταρής, Δ. Σοφιάκης, Ζαμπετάκης, Λυμπινάκης, Μιχάκης (80’+3’ Τσουβάλας), Λουκοβίτης, Μαναρώλης (80’+3’ Ζμάλι), Πραματευτάκης (49’ Δ. Περάκης), Αμπατζής (67’ Βαρουχάκης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *