16 Σεπτεμβρίου 2024

Μαζεύονται σιγά – σιγά στο Ρέθυμνο Cretan Kings

Τις τελευταίες αφίξεις περιμένει το Ρέθυμνο Cretan Kings σήμερα και αύριο, ώστε να πιάσουν δουλειά την Δευτέρα ενόψει της επίσημης «πρώτης» στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Ξεκινούν τα «βάσανα» για παίκτες και τεχνικό τιμ της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, αφού αύριο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση στο κλειστό του Ρεθύμνου. Οι πρώτοι καινούριοι παίκτες είναι από την Τετάρτη στο Ρέθυμνο, με τους Μάριο Ματαλών και Μιχάλη Καμπερίδη να έχουν ήδη αρχίσει τις προπονήσεις. Αντίθετα, χθες αφίχθη ο Γιάροσλαβ Κορόλεφ, ενώ σήμερα οι Ρεθυμνιώτες περιμένουν ακόμη 3 αθλητές. Ο λόγος για τους Ντέρεκ Κουκ, Χάρη Γιαννόπουλο και Μάρκους Ρέλφορντ, οι οποίοι φτάνουν στο Ρέθυμνο σήμερα το βράδυ. Αύριο έρχεται και ο τελευταίος των… Κρητικών, με τον Ράιαν Χάροου να «πατάει» Κρητικό έδαφος.

Με αυτούς τους πέντε ολοκληρώνεται το πρώτο «κύμα» αφίξεων, περιμένοντας άλλους τρεις. Οι Θανάσης Σκουρτόπουλος, Σάρλον Κλουφ και Ρόλαντ Σάφτενααρ βρίσκονται στο πλευρό των Εθνικών τους ομάδων, οι οποίες θα προετοιμάζονται ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2015.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *