8 Σεπτεμβρίου 2024

Μαθήματα τένις σε 120 παιδιά δημοτικού από τον ΟΑΡ

Στα πλαίσια της προσπάθειας γνωριμίας των μικρών παιδιών του Δήμου Ρεθύμνου με το τένις, την Τετάρτη 6 Μαΐου ο επικεφαλής προπονητής του ομίλου Μανόλης Τσαγλιώτης και ο προπονητή Τάκης Γαλερός, επισκέφτηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο, όπου έκαναν τένις σε 120 παιδιά Α’ και Β’ τάξης. Η διαμόρφωση της Σχολικής αυλής με τα φιλέ, τις ρακέτες και τις μπάλες μετέτρεψαν την αυλή του σχολείου σε γήπεδα τένις.

Ανακοίνωση Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου:
«Ο Όμιλος μας ευχαριστεί τον Διευθυντή του σχολείου, κο Αλέξανδρο Πεδιαδίτη, καθώς και τους καθηγητές φυσικής αγωγής για την συνεργασία.
Μετά το 14ο δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου, την Πέμπτη 7 Μαΐου, είχε σειρά το 10ο δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις μας στο ΔΑΚ Γάλλου. Περίπου 25 παιδιά ΣΤ’ δημοτικού, έμαθαν τα μυστικά του τένις και τα κατάφεραν θαυμάσια. Ο προπονητής μας Βασίλης Γκόλτσιος και ο υπεύθυνος κυλικείου υποδέχτηκαν τους μαθητές και φυσικά τους πρόσφεραν και ένα μικρό κέρασμα. Ο Όμιλος μας ευχαριστεί το μέλος μας Καβούνη Χρυσόστομο και τον διευθυντή Πιτταρά Εμμανουήλ , καθώς και τους συνοδούς δασκάλους για την πραγματοποίηση της επίσκεψης.
Τέλος, την Κυριακή 10 Μαΐου είχαμε την ανοιξιάτικη γιορτή τένις για παιδιά που δεν έχουν παίξει τένις και θα ήθελαν να δοκιμάσουν. Οι μικροί φίλοι του τένις και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις μας και να παίξουν τένις, κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών μας. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στη γιορτή αυτή.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *