8 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρκουτσά: «Μόνο με το «διπλό» θα επιστρέψουμε από τα Γρεβενά…»

Η Ρ.Ε.Α. θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί των αγώνων εκτός έδρας μετά από την Καρφίτσα, τον Υμηττό και την Καστοριά. Την Κυριακή (17/12 – 13.00) θα φιλοξενηθεί από τις Σειρήνες Γρεβενών στο γήπεδο ΕΠΣ Γρεβενών.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα είναι αποφασισμένη να επιστρέψει με τη νίκη από τα Γρεβενά μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Παρά του ότι θα αποτελέσει το 3ο ματς σε διάστημα μόλις 8 ημερών, οι παίκτριες μας είναι πανέτοιμες για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη. Αυτό σημείωσε και στις δηλώσεις της η μεσοεπιθετικός της ομάδας, Δήμητρα Μαρκουτσά, η οποία τόνισε πως θα φύγουν από τα Γρεβενά μόνο με τους 3 βαθμούς. «Προερχόμαστε από δυο συνεχόμενες ήττες. Δεν βλέπουμε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, χρειαζόμαστε τους 3 βαθμούς. Μόνο με το διπλό θα φύγουμε από τα Γρεβενά!

Ό,τι έγινε, έγινε σε ό,τι αφορά το παρελθόν. Κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς στα Γρεβενά. Πρέπει να κλείσει η χρονιά μας με την ψυχολογία της νίκης γιατί με το “καλήμερα” έρχεται ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για βαθμούς και για θέσεις, καθώς πολλές ανατροπές μπορούν να γίνουν. Βέβαια δεν πρέπει να μας επηρεάσει απολύτως τίποτα για το τι θα αντιμετωπίσουμε στα Γρεβενά, ακόμα και οι καιρικές συνθήκες δεν θα είναι οι καταλληλότερες, όμως, εμείς πρέπει να κοιτάμε μόνο τον στόχο μας.

Θέλει συγκέντρωση, υπομονή, όπως ανέφερα εξαρχής. Ερχόμαστε από δύο σερί ήττες αυτό πρέπει να μας πεισμώσει ακόμα παραπάνω και όχι να μας ρίχνει και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Μόνο έτσι θα γυρίσουμε σπίτια μας με το “διπλό”».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *