Μαυρωτάς: «Τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν σε Γ’ Εθνική & Α’ Γυναικών» (video)

Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ3 ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς για την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις σε Γ’ Εθνική και Α’ Εθνική Γυναικών το αμέσως επόμενο διάστημα.

Από την Δευτέρα έχει ανάψει το πράσινο φως για τις 20 ομάδες της Football League να ξεκινήσουν προπονήσεις, με Γ’ Εθνική και Α’ Εθνική Γυναικών να παίρνουν σειρά. Ο Γ.Γ.Α. Γώργος Μαυρωτάς μίλησε την Τρίτη (16/2) στον «Κόσμο των Σπορ» στην ΕΡΤ3 και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες θα μπουν στο γήπεδο για προπονήσεις, τις επόμενες εβδομάδες, κορωνοϊού και Επιτροπής Λοιμωξιολόγων επιτρέποντος.

«Η Γ’ Εθνική, όπως και η πρώτη κατηγορία των Γυναικών είναι το επόμενο βήμα στο να τους επιτραπούν οι προπονήσεις.

Θεωρώ ότι αν δεν αλλάξει κάτι τραγικά στην υγειονομική εικόνα της χώρας μας με την πανδημία, τότε τις επόμενες εβδομάδες θα μπορέσουμε να έχουμε το «πράσινο» φως, πάντα με τις ίδιες συνθήκες, με τον εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο και τα εβδομαδιαία τεστ.

Κι εδώ υπάρχει το αντίστοιχο θέμα για το ποιος θα τα αναλάβει, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο να βρούμε τις λύσεις με συνέργειες» τόνισε.

Πηγή: Sdna.gr

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *