16 Σεπτεμβρίου 2024

Μεγάλη νίκη για τον Αστέρα, 1-0 τις Αβαντίδες Χαλκίδας

Σπουδαία νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Αστέρα Ρεθύμνου διατηρώντας αλώβητη την έδρα τους για 5ο σερί ματς και μάλιστα απέναντι στην πρωτοπόρο και καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, τις Αβαντίδες Χαλκίδας, κερδίζοντας με 1-0, χάρη στο απίθανο γκολ της Μπετανκούρ και την απόδοση όλων των παικτριών.

Παρά τις ατυχίες πριν το ματς (τραυματίας Ραμπέλο), αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα (στο 11’ αποχώρησε η Οτινιάνο τραυματίας), η ομάδα της Σοχώρας έφτασε στο τρίποντο. Το γκολ της νίκης για τις Ρεθυμνιώτισσες πέτυχε στο 57’, όταν έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Οι Κιαχίδου και Δαφέρμου συνδυάστηκαν άψογα στο δεξί άκρο της επίθεσης, με την αρχηγό να βγάζει σέντρα ακριβείας για το κεφάλι της Μπετανκούρ, με την αρχισκόρερ του Αστέρα να μη λαθεύει και να στέλνει την μπάλα να αναπαυτεί στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0. Με αυτό το «τρίποντο» ο Αστέρας Ρεθύμνου έχει απολογισμό 3 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 10 παιχνίδια, μετρώντας 12 βαθμούς και κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή.

Να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άλκη, ο οποίος ήταν θύμα οπαδικής βίας.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
3’ Πρώτη καλή ευκαιρία για τις Αβάντιδες με την Κοκοτσάκη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

11’ Η Οτινιάνο αποχωρεί ως τραυματίας.

13’ Η Μανωλίτση κλέβει την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, πασάρει στην Μπετανκούρ η οποία σουτάρει με την μπάλα να βρίσκει στη συμβολή των δοκών.

44’ Το 6 σουτάρει από μακριά αλλά δεν ανησυχεί η Κούντου.

48’ Η Κατωπόδη απειλεί από μακριά με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

56’ Η Τζαφέρη σουτάρει από μακριά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

57’ Απίθανος συνδυασμός από το δεξί άκρο της επίθεση μεταξύ Κιαχίδου και Δαφέρμου, με την τελευταία να πραγματοποιεί σέντρα ακριβείας στο κεφάλι της Μπετανκούρ η οποία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

75’ Η Δαφέρμου εκτελεί το φάουλ, με την Κελαϊδή να αστοχεί με προβολή από κοντά.

80’ Η Μαρκουτσά εκτελεί από πλάγια θέση το φάουλ, με την Καραμουσαδάκη να μην προλαβαίνει για πολύ λίγο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

82’ Η Μάστακ σουτάρει μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

90’+ Η Σταγάκη πιάνει το σουτ από μακριά, με την μπάλα να φτάνει αδύναμα στα χέρια της Γιαννακούλη.

90’+ Η Πλυτά πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή με την Κούντου να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Αστέρας Ρεθύμνου (Νίκος Κυριακόπουλος): Κούντου, Κελαϊδή, Δρακάκη, Κιαχίδου, Βορριά, Καραμουσαδάκης, Δαφέρμου, Μαρκουτσά, Οτινιάνο (15’ Καραντωνάκη), Μανωλίτση, Μπετανκούρ (87’ Σταγάκη).
Αβαντίδες Χαλκίδας (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Νεοφύτου (64’ Μπριασούλη), Τζαφέρη (83’ Αργυρίου), Πύθουλα, Μελισσού, Κατωπόδη, Λάγιου, Μάστακ, Πλυτά, Κοκοτσάκη, Παχάκη (64’ Πρίφτη).

ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΩΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΩΝ S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και με τη στήριξη της τοπικής αλυσίδας S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, πραγματοποιήθηκε σήμερα η 3η μέρα του κοινωνικού προγράμματος στο γήπεδο της Σοχώρας.
Στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη έγινε η κλήρωση, όπου 2 τυχεροί (ένας κάτοχος κάρτας μέλους και ένας φοιτητής) παρέλαβαν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 40 ευρώ, τις οποίες θα εξαργυρώσουν στα S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι 2038 & 1108 (από 20 ευρώ).

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ο Αστέρας Ρεθύμνου συνεχίζει στην προσπάθεια να συνδράμει με όλα τα μέσα που διαθέτει για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διάχυση των αρχών και πρακτικών της ισότητας των φύλων, προωθεί τον σεβασμό στις ανθρώπινες σχέσεις και προασπίζει τα δικαιώματα των γυναικών, σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Ρεθύμνου.
«Δεν είσαι η μόνη – Δεν είσαι η μόνη».
(Το Κέντρο Συμβουλευτικής λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 8π.μ. έως τις 4 μ.μ.
Στεγάζεται στη Λεωφόρο Κουντουριώτη, αριθμ. 98, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2831056607, το e-mail: isotitavia.reth@gmail.com και η σελίδα στο facebook: www.facebook.com/isotitavia.re

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *