16 Σεπτεμβρίου 2024

Μενδρινός: “Με επιμονή και υπομονή”

Η ανδρική ομάδα του ΟΠΕ Ρεθύμνου ξεκίνησε με το “αριστερό” τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2, εμφανίζοντας σημάδια ανετοιμότητας.
Σε αυτό συμφώνησε και ο καινούριος προπονητής, Γιώργος Μενδρινός, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας τόνισε πως με επιμονή και υπομονή τα αποτελέσματα θα έρθουν. «Ευχαριστώ τους αθλητές για την προσπάθειά τους. Ουσιαστικά έχουμε ξεκινήσει μία εβδομάδα την προετοιμασία μας. Είμαστε ακόμα στην αρχή και θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να απογοητευτούμε. Με υπομονή και επιμονή, τα αποτελέσματα θα έρθουν.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μία συνολική προσπάθεια. Τα παιδιά να δουλέψουν ως ομάδα. Είναι καλοί παίκτες, έχουν ταλέντο και ποιότητα, αλλά θα πρέπει να γίνουν ομάδα».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ήττα από τον Πανερυθραϊκο, δηλώνοντας πως δεν είναι ακόμα έτοιμοι, λόγω έλλειψης προπονήσεων. «Όταν παίζεις το πρώτο παιχνίδι χωρίς ουσιαστικά η ομάδα να έχει κάνει προπόνηση όλη μαζί, ο αντίπαλος έχει το πλεονέκτημα. Δεν είμαστε έτοιμοι, αυτό φάνηκε και όσο αφορά το ψυχολογικό κομμάτι την υπεροπλία την είχε ο αντίπαλος.
Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στην υποδοχή. Χαρακτηριστικό είναι πως οι επιθέσεις από άμυνες ήταν περισσότερες συγκριτικά με τις επιθέσεις από υποδοχή και αυτό λέει πολλά. Δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *