18 Απριλίου 2024

Μετάλλια και εμπειρίες στο Πανευρωπαϊκό Παγκρατίου

Πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες και διακρίσεις που συνοδεύθηκαν από την κατάκτηση μεταλλίων, απέκτησαν οι αθλητές των Συλλόγων του Νομού Ρεθύμνου που αγωνίστηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι, το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου 2017.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αθλητικός Σύλλογος «Πολυδάμας» του Ν.Κόνδυλα πέτυχε την κατάκτηση τριών μεταλλίων, με τρεις αθλητές και αθλήτριες.  1 χρυσό μετάλλιο με την Γιαλλούρη Ευφημία στον αγώνα ημιεπαφής στις γυναίκες και 2 χάλκινα με τον Μπότσαρη Δημήτρη στους άντρες και την Χρύσα Ευστρατίου στις Νεανίδες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του συλλόγου: «ο δάσκαλος Κόνδυλας Νεκτάριος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τους αθλητές του καθώς όλοι κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο και να εκπροσωπήσουν έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Χώρα μας, αλλά και το Ρέθυμνο, καθώς ήταν οι μοναδικοί αθλητές από όλη την Κρήτη που συμμετείχαν στον αγώνα ημιεπαφής σε αυτό το πρωτάθλημα».

Στο 5ο  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συμμετείχε επίσης ο Αθλητικός Σύλλογος Ατσιποπούλου. Στο αγώνισμα παλαίσματα έλαβαν μέρος οι αθλητές Μοράκης Γιώργος  &  Χατζηδάκης Μάρκος, οι οποίοι παρουσίασαν ένα πρόγραμμα άρτιο τεχνικά και αγωνιστικά, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία τους.

Σημειώνεται ότι στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το Ρέθυμνο είχε εκπροσώπηση και στην ελλανοδικεία, καθώς ως διεθνής διαιτητής συμμετείχε σε αυτό ο Γιάννης Δημητρόπουλος, Προπονητής του Α.Σ.Μ.Τ. Ατσιποπούλου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *