25 Απριλίου 2024

Μεταγραφή στην Super League1 για το Γ. Σερβιλάκη

Άλμα στην καριέρα του κάνει φέτος ο Γιώργος Σερβιλάκης, ο οποίος μετά από την εξαιρετική σεζόν που είχε με τον Εργοτέλη στην SL2, τη νέα χρονιά θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Super League1, αφού συμφώνησε με τον Ιωνικό του Δημήτρη Σπανού.

Η ομάδα της Νίκαιας θα αποτελέσει τον 6ο σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του Ρεθυμνιώτη αριστερού μπάκ, αφού πριν τον Εργοτέλη, είχε φορέσει ακόμη την φανέλα του Θεσπρωτού, της Επισκοπής, των Χανίων, όλων των ομάδων Κ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπογράφοντας και επαγγελματικό συμβόλαιο με το τριφύλλι, έχοντας ξεκινήσει την πορεία του από την Πράσινη Ακαδημία του Κώστα Ανυφαντάκη.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει, «Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Γιώργο Σερβιλάκη.

Ο Σερβιλάκης είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και την τελευταία διετία φορούσε τη φανέλα του Εργοτέλη. Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα των Κρητικών έγραψε 29 εμφανίσεις με 4 ασίστ, ενώ την αμέσως προηγούμενη είχε καταγράψει άλλες 23 εμφανίσεις με 5 ασίστ.

Νωρίτερα, έχει περάσει από τον Θεσπρωτό, την Επισκοπή, τα Χανιά, αλλά και από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, έχοντας υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο το 2016».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιώργος Σερβιλάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: «Είναι τιμή μου που έρχομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους. Θα είναι η πρώτη μου χρονιά που θα αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία, κάτι το οποίο με ενθουσιάζει και ανυπομονώ για τη νέα μου σεζόν στην ομάδα. Έχω φιλοδοξίες και είμαι έτοιμος να δώσω το 110% για την ομάδα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *