16 Σεπτεμβρίου 2024

Μετακομίζει στο ΔΑΚ Γάλλου η Επισκοπή!

Τα συνεχή ατυχή αποτελέσματα εντός έδρας, οδήγησαν τον ΑΟ Επισκοπής να πάρει την απόφαση για μετακόμιση στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης» για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του.

Στα τρία επίσημα παιχνίδια της η Επισκοπή έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες, μην μπορώντας να ξεδιπλώσει τις αρετές της στον μικρό σε διαστάσεις αγωνιστικό χώρο της φυσικής έδρας της, το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Έτσι πάρθηκε η απόφαση για μετακόμιση της Επισκοπής στο ΔΑΚ Γάλλου, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΑΟ Επισκοπής: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την μεταφορά του συλλόγου στην έτερη έδρα του, στο γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» (με φυσικό χλοοτάπητα) για το υπόλοιπο της σεζόν 2018-19.

Η επιλογή έγινε με άξονα το καλύτερο δυνατό για το αγωνιστικό τμήμα. Το «Παύλος Βαρδινογιάννης» έχει υπάρξει πολλάκις έδρα μας τόσο στην Γ’ Εθνική όσο και στην Football League κατά το παρελθόν, οπότε επιθυμούμε τη στήριξη όλων των φιλάθλων.

Ο σύλλογός μας έτσι κι αλλιώς, θα παρέχει την καλύτερη φιλοξενία σε ομάδες και φιλάθλους με στόχο την αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού Ρεθύμνου και την άξια εκπροσώπησή του από μέρους μας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *