Μεταφορά στις 21 Απριλίου 2021 για τον 7ο Νικηφόρειο Δρόμο

Ένα χρόνο αργότερα θα διεξαχθεί ο 7ος Νικηφόρειος Δρόμος όπως σχετικά ανακοίνωσε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου. Οι διοργανωτές αποφάσισαν την ακύρωση της διοργάνωσης του 7ου Νικηφόρειου Δρόμου που ήταν προγραμματισμένη για τις 26 Απριλίου 2020, ανακοινώνοντας παράλληλα πως θα μεταφερθεί για την Κυριακή 24 Απριλίου 2021.

Παράλληλα, έχει προβλεφθεί τι θα συμβεί με τις μέχρι τώρα συμμετοχές και όσοι επιθυμούν να ακυρώσουν την συμμετοχή τους, προκειμένου να τους επιστραφεί το χρηματικό ποσό της εγγραφής, μπορούν να το κάνουν μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020. Από την άλλη, υπάρχει πρόβλεψη και για αυτούς που δεν θα ακυρώσουν την συμμετοχή τους, η οποία θα έχει ισχύ για τον 7ο Νικηφόρειο Δρόμο που θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου 2021.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, για την ακύρωση του 7ου Νικηφόρειου Δρόμου.

«Αγαπητοί φίλοι δρομείς,

Λόγω της πανδημίας του κορωναϊου και των μέτρων που παίρνει η πολιτεία για την αποφυγή αυτής της πρωτοφανούς και ασύμμετρης απειλής για τον πλανήτη μας, είμαστε στη δυσάρεστη  θέση  να προβούμε στην  ακύρωση του 7ου Νικηφόρειου Δρόμου 2020, και η νέα ημερομηνία  διεξαγωγής του θα είναι  25 Απριλίου 2021.

Όσοι έχετε  δηλώσει  συμμετοχή  στον 7ο Νικηφόρειο Δρόμο έχετε  τις εξής δυνατότητες:

Α. Να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας, προκειμένου να σας επιστραφεί το ποσό εγγραφής. Γι΄ αυτό σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τον αριθμό λογ/σμου  και το IBAN σας, καθώς και το όνομα του δικαιούχου στο email της διοργάνωσής μας sports.rethymno@gmail.com , προκειμένου να σας κάνουμε ολική επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Σε περίπτωση διαφορετικής τράπεζας θα  γίνεται κράτηση του ποσού των εξόδων συναλλαγής.                                                                                                    

Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης ακύρωσης είναι η Πέμπτη 30 Απριλίου 2020.

Β. Να μην προβείτε στις παραπάνω ενέργειες, έτσι ώστε η εγγραφή να ισχύει για τη συμμετοχή σας στον 7ο Nικηφόρειο Δρόμο  που θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου 2021.

Η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, των εθελοντών, των κατοίκων της Κρήτης αλλά και η δημιουργία μοναδικών θετικών εμπειριών για όσους βιώνουν  το Νικηφόρειο Δρόμο  σε όλες του τις διαστάσεις αποτελούν  προτεραιότητα της διοργάνωσης.

Επικοινωνία: sports.rethymno@gmail.com Τ. 28310 55645, 6976 991135

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς

Δημήτρης Λαχνιδάκης

Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *