8 Σεπτεμβρίου 2024

Με απρόοπτα η επιστροφή της Ακαδημίας Ρεθύμνου

Με απώλειες επέστρεψε η Ακαδημία Ρεθύμνου από την Αθήνα μετά τον αγώνα με το Σπόρτιγκ, η οποία έχει ήδη μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας για το κρίσιμο ματς με τον Κάδμο.
Η ήττα από το Σπόρτιγκ στα Πατήσια μπορεί να ήταν αναμενόμενη αλλά η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έδειξε χαρακτήρα στο συγκεκριμένο ματς, αποδεικνύοντας πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της στην κατηγορία. Η επόμενη αγωνιστική θα την βρει να αντιμετωπίζει τον Κάδμο σε ένα ματς κομβικής σημασίας για το μέλλον της.
Για αυτόν τον λόγο, προετοιμάζεται ήδη για την συγκεκριμένη αναμέτρηση παρά τα προβλήματα που προέκυψαν. Την Δευτέρα ο προπονητής Βαγγέλης Θεοδωρουλάκης έδωσε ρεπό στους παίκτες του, ενώ ο ίδιος παρέμεινε στην Αθήνα για να επιστρέψει την Τρίτη κανονικά στο Ρέθυμνο για να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας του. Όμως, η κακοκαιρία εκτός από την Κρήτη έπληξε και τον κόουτς, ο οποίος αποκλείστηκε για ακόμα μία μέρα στην πρωτεύουσα. Έτσι, δεν μπόρεσε να παραστεί στην προχθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας, με αποτέλεσμα να αναλάβει ο συνεργάτης του, Κυριάκος Μίχας. Τελικώς, επέστρεψε χθες, μπαίνοντας και ο ίδιος σε ρυθμούς προετοιμασίας. Εκτός από τον Θεοδωρουλάκη, πρόβλημα προέκυψε και με τον Χρήστο Μαραυγάκη, ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό στο δάχτυλο του οποίου του στέρησε την συμμετοχή, μέχρι στιγμής, στις προπονήσεις.
Παράλληλα, άλλη μία αλλαγή περίμενε την Ρεθυμνιώτικη ομάδα, καθώς το ματς με τον Κάδμο Θηβών θα πραγματοποιηθεί τελικώς το Σάββατο (17/01) στις 19:00 το βράδυ στο «Μελίνα Μερκούρη» και όχι την Κυριακή στις 17:00, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, λόγω συγκοινωνιακών λόγων, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ. «Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Ακαδημία Καλ. Ρεθ. – ΕΣ Κάδμος για τη 13η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) αντί της 18/01/2015 και ώρα 17.00 θα διεξαχθεί 17/01/2015 και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ρεθύμνου «Μελ.Μερκούρη»».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *