16 Σεπτεμβρίου 2024

Με εμπειρίες επέστρεψαν οι νεαροί αθλητές του Επ.Α. Ρεθύμνου από το Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο δράση στην επιτραπέζια αντισφαίριση, καθώς σε έξι περιοχές της Ελλάδας αναδείχτηκαν οι νικητές της α’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών 2021-2022.
Tα Περιφερειακά πρωταθλήματα έγιναν πρώτη φορά με τη νέα φόρμα που εφάρμοσε η ΕΦΟΕπΑ και αποτέλεσαν το νέο κίνητρο για αθλητές και τις αθλήτριες. Περίπου 150 άνδρες και γυναίκες πήραν μέρος συνολικά και δόθηκαν 43 και 22 προκρίσεις αντίστοιχα.

Στο περιφερειακό πρωτάθλημα Κρήτης που έγινε στα Χανιά, ο Επ.Α. Ρεθύμνου συμμετείχε με τους νεαρούς αθλητές, Δερεδάκη Κωνσταντίνο, Νιολάκη Απόστολο, Βογιατζιδάκη Παντελή και Τζουλιαδάκη Μανώλη, των ηλικιών, Νέων, Παίδων και Παμπαίδων, στην κατηγορία του απλού, όπου αποκόμισαν μέσα από τα παιχνίδια που έπαιξαν πολύτιμες εμπειρίες.

Την πρωτιά στους Περιφερειακούς Αγώνες της Κρήτης, κατέκτησε ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος του ΟΑ Χανίων.  Άρχισε ως νούμερο 2 και δικαίωσε δύσκολα τις προβλέψεις νικώντας στον τελικό με 3-2 σετ τον Φώτη Αρβανίτη του ΟΑΑ Ηρακλείου. Το χάλκινο μετάλλιο φόρεσαν στον λαιμό τους ο Στέφανος Σπανάκης (ΟΑΑ Ηρακλείου) και ο Μανώλης Κοκκινάκης (ΟΑ Χανίων). Επειδή όμως, έπρεπε να κριθεί το τρίτο εισιτήριο για την τελική φάση από την Κρήτη, έγινε και «μικρός» τελικός, όπου ο Σπανάκης επικράτησε του Κοκκινάκη με 3-0 σετ και πήρε την πρόκριση.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *