Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Τένις Ε3

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα τένις Ε3, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου για την κατηγορία Αγόρια – Κορίτσια 12 και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Σούδας για τα Αγόρια – Κορίτσια 14 και 16 ετών.


Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 89 αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Κρήτη, ενώ από τον Ρεθυμνιώτικο όμιλο έλαβαν μέρος, οι Μαυρομάτης Μιχάλης, Σπυριδάκης Γιάννης, Σπυρόπουλος Γιάννης, Σπυριδάκης Γιώργος και Παρασύρης Σοφοκλής για την κατηγορία Α – 12, η Ηλιάκη Αθηνά και η Νίνου Μαρία για τα Κ-12, οι Ντινόπουλος Μάνος, Νίνος Νίκος, Κατημερτζόγλου Γιώργος και Σηφάκης Εμμανουήλ για την κατηγορία Α-14, η Γιορταμάκη Φωτεινή για τα Κ-14 και ο Σπυρόπουλος Νίκος για τα Α-16.

Συγκεκριμένα, για την κατηγορία Α-12, ο Μαυρομάτης κατέκτησε την 1η θέση αντιμετωπίζοντας δυνατούς αντιπάλους και παίζοντας πολύ καλό τένις. Πιο αναλυτικά, στον πρώτο γύρο πέρασε bye κι έτσι μπήκε στην φάση των 16, όπου ήρθε αντιμέτωπος με τον Αλεξανδράκη Εμμανουήλ του Ηράκλειο ΟΑΑ, τον οποίο και νίκησε 40-40. Έτσι, μπήκε δυναμικά στην οκτάδα, κερδίζοντας 40-41 τον Φαντριδάκη Παναγιώτη του ΟΑ Σούδας. Φτάνοντας λοιπόν στην τετράδα, ο Μαυρομάτης έπαιξε έναν δυνατό αγώνα με τον Δασκαλογιάννη Δημήτρη του ΟΑ Σούδας, από τον οποίο βγήκε νικητής με σκορ 62 61, με αποτέλεσμα να φτάσει στον τελικό μαζί με τον Τσατσάκη Έκτορα του Ηράκλειο ΟΑΑ, κατά τον οποίο ο αθλητής μας, κερδίζοντας τον αντίπαλό του (75-60), κατέκτησε την 1η θέση.
Στην ίδια κατηγορία, ο Παρασύρης Σοφοκλής κέρδισε στον 1ο γύρο τον Γιαννακάκη Γιώργο του Ηράκλειο ΟΑΑ (42-53), ενώ ηττήθηκε στους 16 από τον Τσατσάκη Έκτορα 40 41. Ο Σπυρόπουλος Γιάννης, δεν προχώρησε, αφού ηττήθηκε 04 54(4) 10-8 από τον Αλεξανδράκη Εμμανουήλ του Ηράκλειο ΟΑΑ. Την ίδια επίδοση είχε και ο Σπυριδάκης Γιώργος, ο οποίος έχασε στον 1ο γύρο (40-40) από τον Μαλιαρουδάκη Δημήτρη του ΟΑ Σητείας. Καλή εμφάνιση όμως, πραγματοποίησε ο Σπυριδάκης Γιάννης παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε (24-41 10-6) από τον Χατζάκη Μάρκους Αλέξανδρο του ΑΟ Κυδωνίας.

Για την κατηγορία Κ-12, η Ηλιάκη Αθηνά πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, αφού κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά και να κατακτήσει την 3η θέση. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε περνώντας bye τον πρώτο γύρο, μπαίνοντας στην φάση των 16, κατά τον οποίο κέρδισε (40-40) την Κολοκυθά Αθηνά του ΟΑ Χανίων. Στην οκτάδα είχε να κάνει με την Λαγουδάκη Γεωργία του Ηράκλειο ΟΑΑ, την οποία και νίκησε (14-53 11-9) φτάνοντας στα ημιτελικά, όπου και ηττήθηκε (63-61) από την Ζαχαράκη Αλεξάνδρα του Ηράκλειο ΟΑΑ, κατορθώνοντας όμως να πάρει μετάλλιο. Η Νίνου Μαρία από την άλλη, στην ίδια κατηγορία (Κ-12), πέρασε bye στον πρώτο γύρο και ηττήθηκε στους 16 από την Πάντου Αιμιλία του ΓΑΣ Γουρνών.

Όσον αφορά την κατηγορία Α-14, ο Νίνος Νίκος έφτασε μέχρι τους 16 κερδίζοντας (40-40) τον Τσατσάκη Πάρη του Ηράκλειο ΟΑΑ, χάνοντας στη συνέχεια (41-41) από τον Ζερβό Στέλιο του ΟΑ Σούδας. Στους 16 ηττήθηκε και ο Ντινόπουλος Μάνος (40-41) από τον Καρακώστα Σπύρο του Ηράκλειο ΟΑΑ, αφού είχε περάσει bye τον 1ο γύρο. Ο Κατημερτζόγλου Γιώργος και ο Σηφάκης Εμμανουήλ ηττήθηκαν από τον 1ο γύρο, ο πρώτος (42-53) από τον Βεγόπουλο Χαράλαμπο του Φιλία ΤΚ, ενώ ο δεύτερος (40 40) από τον Καλατζή Αλέξανδρο του Ηράκλειο ΟΑΑ. Τέλος, στην κατηγορία Κ-14, η Γιορταμάκη Φωτεινή, έχασε στους 16 από την Δερμιτζάκη Ευαγγελία του Ηράκλειο ΟΑΑ (41-40).

Για την μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία, την Α-16, μας αντιπροσώπευσε ο Σπυρόπουλος Νίκος, ο οποίος όμως δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα του με τον Τσιτούνη Μιχάλη από το Φιλία ΤΚ λόγω τραυματισμού.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *