Με ευλογίες ξεκίνησε η Ακαδημία Ρεθύμνου (photos)

Με τις ευλογίες του Πατήρ Δημοσθένη Καριαννάκη τελέστηκε  το μυστήριου του Αγιασμού της Ακαδημίας Ρεθύμνου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της Ακαδημίας, καλή δύναμη, υγεία κι αισιοδοξία για  καλά αποτελέσματα. Το παρόν στον Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη έδωσαν οι παίχτες της ανδρικής ομάδας, το προπονητικό επιτελείο και η νέα διοίκηση της ομάδας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ρεθύμνου Γεώργιος Ορφανουδάκης, δήλωσε πως η νέα διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να συνεχίσει το πετυχημένο έργο και το όραμα της προηγούμενης, πως εμπιστεύεται πλήρως τις δυνατότητες  του τεχνικού τιμ και των παικτών κι ευχήθηκε να είναι όλοι υγιείς για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. 

Ο προπονητής της αντρικής ομάδας Γιώργος Παπαδογιαννάκης καλωσόρισε παλιούς και νέους παίκτες της ομάδας, ευχήθηκε να έχουμε όλοι καλή σεζόν με υγεία, δήλωσε πίστη στους παίκτες και πως η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ για να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *