Με Καλογεράκη στην εστία νέα χρονιά

Επιστροφή στην Επισκοπή μετά από 6 χρόνια για τον Χανιώτη τερματοφύλακα Μανώλη Καλογεράκη. Πιο ώριμος, σαφέστατα πιο έμπειρος γυρνάει σε λημέρια που γνωρίζει καλά συμπληρώνοντας συνάμα το τρίο των τερματοφυλάκων της ομάδας μας μαζί με τους Μανιαδάκη, Βουτσελά.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μανώλη Καλογεράκη. Ο 28χρονος τερματοφύλακας (έχει γεννηθεί στα Χανιά στις 12 Μαρτίου 1992), έχει ύψος 1.86μ. και επιστρέφει στην ομάδα μας με στόχο να δοθεί η ευκαιρία να υπάρξει μια από κοινού ανοδική πορεία. Ο Μανώλης Καλογεράκης έχει επιτύχει μια πολύ καλή πορεία σε πρωταθλήματα όπως της Β’ Εθνικής (μαζί με την ομάδα μας) καθώς και της Super League. Χαρακτηριστικά, το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τον ΑΟ Χανιά. Έκτοτε δοκίμασε να βγει εκτός Κρήτης αγωνιζόμενος για λίγο στη Δόξα Δράμας. Με την Επισκοπή μας αγωνίστηκε μια χρονιά (2013-14) στην Β’ Εθνική και έπειτα πήρε μεταγραφή στον Άρη Θεσσαλονίκης και μια χρονιά μετά, στον Πανιώνιο. Ακολούθησε ο ΠΑΟ Κρουσσώνας, ο Απόλλωνας 1926, ο Απόλλωνας Πόντου και ο Εργοτέλης. Ο σύλλογός μας, τού εύχεται καλή σεζόν με πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες.»

Μ. Καλογεράκης: «Να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα…»
«Νιώθω ικανοποιημένος με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Πραγματικά, θέλω να ξεκινήσουμε για να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε, τόσο ως ομάδα όσο και εγώ προσωπικά
Νιώθω ότι επιστρέφω σε γνώριμα μέρη. Αυτό που έχει σημασία όμως τώρα είναι, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα και έχω την πεποίθηση ότι θα το πετύχουμε σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Εύχομαι υγεία σε όλους, δίχως τραυματισμούς σε συμπαίκτες μου αλλά σε όλους τους ποδοσφαιριστές.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *