8 Σεπτεμβρίου 2024

Με Μπέρκη ο Ερμής Ζωνιανών, 2-1 τον ΟΦΙ

Την πρώτη του νίκη στην διαδικασία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ, πανηγύρισε ο Ερμής Ζωνιανών πριν από λίγο επικρατώντας με 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας, σε παιχνίδι που έγινε στα Ζωνιανά.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα είχε για πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μπέρκη, ο οποίος πέτυχε το ένα και δημιούργησε το άλλο γκολ, που προήλθε από αυτογκόλ του τερματοφύλακα Ταρτάλα, της νίκης της ομάδας του Βασίλη Καραΐσκου. Πάντως, η εμφάνιση του Ερμή Ζωνιανών δεν έθελξε και χρειάζεται άμεσα να αφυπνιστούν άπαντες γιατί τα σπουδαία ακολουθούν, κυρίως με τα ντέρμπι με Ρούβα, που φαίνεται πως θα κρίνουν και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Όπως και να έχει σημασία έχουν οι 3 βαθμοί και ο Ερμής Ζωνιανών κατόρθωσε να τους πάρει, έστω και αν καρδιοχτύπησε στο β’ ημίχρονο. Όλο το ενδιαφέρον τώρα των Ρεθυμνιωτών στρέφεται στο σούπερ ντέρμπι της Κυριακής στο Τυμπάκι με τον Ρούβα.

Φάσεις και γκολ
6’ Ο ΟΦ Ιεράπετρας προσπάθησε να αιφνιδιάσει στα πρώτα λεπτά, με τον Τζελέπη να βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά ο Μήτρου πρόλαβε και με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.
17’ σουτ του Πλουσή η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικούς, θα στρωθεί στον Ζανελάρη, ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα άουτ.
18’ σέντρα του Ζανελάρη, απέκρουσε ασταθώς ο Ταρτάλας και από το ύψος της περιοχής ο Μπέρκης έκανε το 1-0.
35’ καλό σουτ του Μπέρκη, ο Ταρτάλας με δυσκολία θα αποκρούσει.
40’ ο ΟΦΙ εκμεταλλεύεται αμυντική αδράνεια του Ερμή Ζωνιανών και ο Ξαγοράρης με κοντινό πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1.
44’ μακρινό σουτ του Μπέρκη λίγα μέτρα κάτω από το κέντρο, η μπάλα «χτυπά» στην συμβολή των δοκών πάνω στον Ταρτάλα και καταλήγει στα δίχτυα, για το 2-1.
58’ βρέθηκε σε θέση βολής ο Τοψιδέλης, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Μήτρου.
60’ σουτ του Μπέρκη, απέκρουσε ο Ταρτάλας, το ριμπάουντ κέρδισε ο Στρατήγης, αλλά την κεφαλιά του μπλόκαρε ο πορτιέρο του ΟΦΙ.
80’ ο Πλουσής βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαγκαράκης, Αναστασάκης, Πετεινάτος (Χανίων).
ΤΑ ΓΚΟΛ: 18’ Μπέρκης, 44’ αυτογκόλ Ταρτάλα – 40’ Ξαγοράρης.
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Βασίλης Καραίσκος): Μήτρου, Μπινιχάκης, Ρουμπάκης, Μπριλάκης, Κανδυλάκης, Σταθόγλου, Ζανελάρης (70’ Κάββαλος), Καλομοίρης (90’ Χριστοφής), Στρατήγης, Μπέρκης, Πλουσής.
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Νίκος Καπαράκης): Ταρτάλας, Μεμετζής, Τζελέπης, Ι. Μίγγας, Τοψιδέλης, Πετάσης, Κουγιουμουτζάκης (46’ λ.τ. Μπαριτάκης), Πετράκης (85’ Φρουζάκης), Χρυσοφάκης, Ξαγοράρης, Δασκαλάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *